Κυριακή 14 Απριλίου 2019

Πιερικός-Νίκη Βόλου 1-2 Στις καθυστερήσεις λύγισε η ομάδα της Κατερίνης

Με γκολ που πέτυχε στις καθυστερήσεις η Νίκη Βόλου, κατάφερε να πάρει το τρίποντο στην Κατερίνη επι του Πιερικού με σκορ 1-2.
Οι Κατερινιώτες είχαν μείνει πίσω στο σκορ απο το πρώτο ημίχρονο, όταν ο Κέρι με πέναλτι έβαλε μπροστά την ομάδα του σημειώνοντας το 0-1 αλλά ο Θανάσης Καρτσαμπάς, κατάφερε στο 73΄να φέρει το παιχνίδια στα ίσια πετυχαίνοντας το 1-1.
Το γκολ που έκρινε το παιχνίδι, έβαλε ο Παπαδόπουλος στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων.

Στο 14 ο Παπαδόπουλος θα κερδίσει πέναλτι το οποίο θα μετατρέψει ο πρώην ποδοσφαιριστής του Πιερικού και νυν της Νίκης, Κέρι, σε γκολ ανοίγοντας το σκορ.

Στο 37΄ο Ντινόπουλος θα σουτάρει απο καλή θέση για να περάσει λίγο άουτ η μπάλα.
Στο 49΄ο Βουκομάνοβιτς θα βγεί απέναντι απο τον Τοπουζλή αλλά θα πλασάρει ψηλά άουτ.

Στο 73΄και μετά απο σέντρα του Λαζαρίδη, ο Καρτσαμπάς Θ. θα εκμεταλλευτεί τις κόντρες μέσα στην περιοχή του Παπαδόπουλου και θα ισοφαρίσει για τον Πιερικό.
Στο 85΄η Νίκη θα έχει αρχικά δοκάρι όταν σε εκτέλεση φάουλ του Μέτσε ο Τοπουζλής θα βγάλει δύσκολα κρατώντας το σκορ και η μπάλα θα βρεί στο δοκάρι του, κάτι όμως που δε θα γίνει στις καθυστερήσεις, όταν σε σέντρα του Κέρι η μπάλα θα βρεί στην συμβολή των δοκών του Τοπουζλή και θα πέσει στα πόδια του επερχόμενου Παπαδόπουλου, ο οποίος εύκολα θα δώσει τους 3 βαθμούς στην ομάδα του.

Διαιτητής ο Μπουμαρσόπουλος με βοηθούς τους Νίκζα και Στάικο

Πιερικός:  Τοπουζλής, Χατζηδίμπας, Καρτσαμπάς Αλ., Τουλίκας, Λαζαρίδης, Κραγιόπουλος, Μπουζούκης (81’ Κυπαρίσσης), Ντινόπουλος (89’ Γιώτσας), Σάντος (68’ Λαμπίρης), Καρτσαμπάς Αθ., Σεχολάρι

Νίκη Βόλου: Κ. Παπαδόπουλος, Θ. Παπαδόπουλος, Καντούτσης, Καρτσαμπάς, Παπαδήμας, Ιορδανίδης (93’ Μετούσι), Τσεμπερίδης, Κέρι, Δεμηρτζόγλου (79’ Βουρδάκης), Τσιώλης (79’ Μέτσε), Μαντζίρης (46’ Μαντζίρης)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου