Παρασκευή, 1 Μαρτίου 2019

Σ.Φ.Κ. ΠΙΕΡΙΚΟΣ ΤΜΗΜΑ ΒΟΛΕΙ - Νίκη μέσα στην Αλεξάνδρεια οι γυναίκες!

Σ.Φ.Κ. ΠΙΕΡΙΚΟΣ
ΤΜΗΜΑ ΒΟΛΕΙ
ΝΕΑ ΝΙΚΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΤΟΥ ΠΙΕΡΙΚΟΥ
ΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑΣ – ΣΦΚ ΠΙΕΡΙΚΟΣ 1-3
(25-20, 20-25, 17-25, 15-25)
  Άλλη μια νίκη πρόσθεσαν στο ενεργητικό τους οι γυναίκες του Πιερικού, καθώς κέρδισαν μέσα στην Αλεξάνδρεια την τοπική ομάδα με 3-1 σετ, διευρύνοντας έτσι το σερί τους.
Οι παίκτριες του Πιερικού έδειξαν για ακόμη ένα παιχνίδι τις αρετές τους και ότι διαθέτουν ένα πολύ καλά δουλεμένο και καλογυμνασμένο σύνολο, ικανό να κερδίσει οποιοδήποτε αντίπαλο στην κατηγορία.

Στο 1ο σετ τα κορίτσια του Πιερικού μπήκαν λίγο μουδιασμένα στο παιχνίδι, με συνέπεια η ομάδα της Αλεξάνδρειας να κατορθώσει να πάρει το σετ με 25-20. Στα άλλα τρια σετ η ομάδα του Πιερικού επέβαλλε το ρυθμό της, έπαιξε καλό και πειθαρχημένο βόλεϊ, με πολύ καλή τακτική στο σερβίς και την επίθεση, με αποτέλεσμα να πάρει και τα τρια σετ εύκολα και την νίκη με 3-1 σετ.
Την Κυριακή 3 Μαρτίου και ώρα 18:00 στο ΔΑΚ Κατερίνης στο ντέρμπι κορυφής, που ο νικητής θα κάνει ένα σημαντικό βήμα για την κατάκτηση της 1ης θέσης, που οδηγεί στα μπαράζ ανόδου στην Α2 Εθνική κατηγορία.

Εάν και εσείς θέλετε να εγγράψετε το παιδί σας στο ομαδικό αυτό άθλημα που ασκεί το σώμα και καλλιεργεί το πνεύμα, με προπονητές-καθηγητές Φυσικής Αγωγής με ειδικότητα στο βόλεϊ, δοκιμασμένους παιδαγωγούς με αθλητική προσφορά στην πόλη μας, μπορείτε να απευθυνθείτε για περισσότερες πληροφορίες στους υπεύθυνους προπονητές-καθηγητές Φυσικής Αγωγής με πολυετή πείρα στο βόλεϊ, Σαρρή Κων/νο κιν.6944995697 και Παναγιωτίδου Αικατερίνη κιν. 6948724752.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου