Τρίτη 5 Μαρτίου 2019

Απόφαση βόμβα για Αιγινιακό και ΟΦΗ που υποβιβάζονται! Πρόστιμα σε Νιώπα, Μαχαιρίδη και ποδοσφαιριστές!

Καμπάνα… υποβιβασμού για ΟΦΗ και Αιγινιακό!
Απόφαση “βόμβα” για ΟΦΗ και Αιγινιακό, με την Επιτροπή Δεοντολογίας να κρίνει ένοχες τις δύο ομάδες για το περσινό 6-0, αποφασίζοντας τον υποβιβασμό τους.

Η «καμπάνα» αφορά στην υπόθεση χειραγώγησης του αγώνα ανάμεσα στις δύο ομάδες, το Νοέμβριο του 2017, για τη Football League (6-0).

Ο μεν ΟΦΗ υποβιβάζεται στη Football League και θα ξεκινήσει το νέο πρωτάθλημα με -6 βαθμούς.

Ο Αιγινιακός υποβιβάζεται στη Γ’ Εθνική και θα ξεκινήσει το νέο πρωτάθλημα με -6.

Στους πρώην προέδρους του ΟΦΗ Φ.Τσάλο και του Αιγινιακού Γ. Νιώπα επιβάλλονται πρόστιμο 60.000 ευρώ (ο καθένας), απαγόρευση ενασχόλησης με το ποδόσφαιρο εφ’ όρου ζωής και απαγόρευση εισόδου στους αγωνιστικούς χώρους εφ’ όρου ζωής.

Στους ποδοσφαιριστές Β.Λιόλιο, Θ.Τόλιο και Π.Γιατζιτζόγλου επιβάλλεται πρόστιμο 5.000 ευρώ (στον καθένα), απαγόρευση ενασχόλησης με το ποδόσφαιρο για 10 χρόνια και απαγόρευση εισόδου στους αγωνιστικούς χώρους για,10 χρόνια.

Στον Αλ.Μαχαιρίδη επιβάλλεται πρόστιμο 20.000 ευρώ, απαγόρευση ενασχόλησης με το ποδόσφαιρο εφ’ όρου ζωής και απαγόρευση εισόδου στους αγωνιστικούς χώρους εφ’ όρου ζωής.

Αιγινιακός - Θα κάνουμε έφεση
Μετά την απόφαση-σοκ για υποβιβασμό, από την Επιτροπή Δεοντολογίας της ΕΠΟ για τον περσινό αγώνα με τον ΟΦΗ, στον Αιγινιακό ξεκαθαρίζουν οτι δεν θα εκδοθεί ανακοίνωση.
Την ίδια στιγμή, στελέχη της “κυανόλευκης” ΠΑΕ ξεκαθαρίζουν επίσημα οτι θα κατατεθεί έφεση για ανατροπή της αρχικής απόφασης και αθώωση (υπάρχει επίσης αφαίρεση βαθμών από το νέο πρωτάθλημα και “τσουχτερό” πρόστιμο).

“Θα κάνουμε έφεση κατά της απόφασης ότι χρειαστεί για τη δικαίωσή μας” τονίζουν στο Αιγίνιο, που μετά την ήττα στα Σπάτα, προετοιμάζονται για τον αγώνα της Τετάρτης, εντός με τον Καραϊσκάκη Άρτας, του παλιού γνώριμου προπονητή, Απόστολου Χαραλαμπίδη.

Πηγή: SportFM

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου