Πέμπτη 28 Μαρτίου 2019

Οι υποψήφιοι από την Πιερία με τον Απόστολο Τζιτζικώστα

Το σήμα και τους υποψήφιους με την παράταξη "Αλληλεγγύη" , παρουσίασε χθες στη  Θεσσαλονίκη, ο Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας, Απόστολος Τζιτζικώστας.
Το όνομα της παράταξης δεν άλλαξε ενώ το λογότυπο του συνδυασμού «Απόστολος Τζιτζικώστας Αλληλεγγύη» σε μπλε και πορτοκαλί συνδυασμό είναι ένα δακτυλικό αποτύπωμα, παρόμοιο με αυτό που είχε χρησιμοποιηθεί λίγους μήνες πριν, κατά την διαδικτυακή καμπάνια που έκανε ο Περιφερειάρχης κατά της Συμφωνίας των Πρεσπών.

Ο κ. Τζιτζικώστας άφησε  εννέα κενά άφησε στο ψηφοδέλτιο της «Αλληλεγγύης»  και παρουσίασε τους 100  υποψήφιους περιφερειακούς συμβούλους στους εκπροσώπους των ΜΜΕ, στην έναρξη της προεκλογικής εκστρατείας του.

Οι υποψήφιοι από την Πιερία
Από την Πιερία υποψήφιοι είναι η αντιπεριφερειάρχης Σοφία Μαυρίδου, οι νυν περιφερειακοί σύμβουλοι. Απόστολος Τζόβας, Άρης Αγγέλου και Μαρία Μαλιάρα, ο Ηλίας Παπανικολάου και ο νυν δημοτικός σύμβουλος Κατερίνης Γιώργος Κοκαβίδης.

Ποσοστό ανανέωσης 70%
Από τους 100 υποψήφιους οι 70 είναι νέοι (ποσοστό ανανέωσης 70%), ενώ ο κ. Τζιτζικώστας επισήμανε το χαρακτηρισμό της παράταξής του ως «πραγματικά αυτοδιοικητικής και αυθεντικά υπερκομματικής».
Δείτε περισσότερα ΕΔΩ
Πηγή: Ολύμπιο Βήμα 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου