Παρασκευή 8 Μαρτίου 2019

Έφοδος της αστυνομίας σε συνδέσμους μεγάλων ΠΑΕ - Οι συμπλοκές των χούλιγκαν πυκνώνουν

Εφόδους σε συνδέσμους οργανωμένων οπαδών της ΑΕΚ, του Παναθηναϊκού και του Ολυμπιακού έκανε το μεσημέρι της Πέμπτης η αστυνομία μετά και τα τελευταία γεγονότα με τα κρούσματα της οπαδικής βίας.

Οι έλεγχοι γίνονται μετά τα επεισόδια που έχουν γίνει το τελευταίο διάστημα και έχουν προκαλέσει ανησυχία για περαιτέρω έξαρσης της οπαδικής βίας.

Το απόγευμα θα έχει συνάντηση με τον αρχηγό της Ελληνικής Αστυνομίας, αντιστράτηγο Αριστείδη Ανδρικόπουλο, ο υφυπουργός Αθλητισμού, Γιώργος Βασιλειάδης, προκειμένου να συζητήσουν τα τελευταία κρούσματα οπαδικής βίας και τις ενέργειες που πρέπει να γίνουν για την αντιμετώπιση της κατάστασης.

Το σοκαριστικό βίντεο από το μαχαίρωμα της 22χρονης οπαδού του Παναθηναϊκού – Τα ραντεβού θανάτου των χούλιγκαν
Τα περιστατικά συμπλοκών μεταξύ χούλιγκαν ολοένα πυκνώνουν. Μία 22χρονη κοπέλα- οπαδός του Παναθηναϊκού μαχαιρώθηκε από χούλιγκαν την προηγούμενη εβδομάδα, και η ΕΛΑΣ εξετάζει αν το πρόσφατο χτύπημα στο Παπαστράτειο να μοιάζει με αντίποινα στο μαχαίρωμα της κοπέλας.

Στο σοκαριστικό βίντεο πέντε άνδρες επιτέθηκαν και τραυμάτισαν σοβαρά μια νεαρή γυναίκα. Οι τρεις την κρατούσαν και οι δύο τη χτυπούσαν με βιαιότητα, πριν ένας εξ αυτών τη μαχαιρώσει στο πόδι! Το περιστατικό συνέβη σε πάρκο περιοχής, δυτικά της Αθήνας, την προηγούμενη εβδομάδα και οι αστυνομικοί αναζητούν τα πρόσωπα που συμμετείχαν στη συγκεκριμένη επίθεση.

Λίγες ημέρες αργότερα από το παραπάνω περιστατικό κουκουλοφόροι εισέβαλαν με μαχαίρια και ρόπαλα στον αγώνα πόλο γυναικών Ολυμπιακός-Γλυφάδα στο Παπαστράτειο.

Οι κουκουλοφόροι προκάλεσαν καταστροφές, έσπασαν κάμερες, πέταξαν λάπτοπ στην πισίνα και έσπασαν επτά αυτοκίνητα.


Από τα επεισόδια τραυματίστηκαν δύο άτομα και ο αγώνας διεκόπη.

Σύμφωνα με μαρτυρίες, οι κουκουλοφόροι ήταν περίπου 30 και επικράτησε πανικός στο Παπαστράτειο κατά την εισβολή τους.

Προκάλεσαν μεγάλες ζημιές ενώ οι οπαδοί έτρεχαν να φύγουν από τις εξέδρες.

Μετά το τέλος των επεισοδίων παίκτριες των ομάδων βουτούσαν μέσα στην πισίνα για να πιάσουν λάπτοπ που είχαν πετάξει μέσα οι κουκουλοφόροι!

Μέχρι στιγμής δεν υπάρχουν πληροφορίες για προσαγωγές.
Πηγή: fimotro.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου