Κυριακή 31 Μαρτίου 2019

Δε θα επηρεάσει η απόφαση του Αιγινιακού τα τοπικά της ΕΠΣ Πιερίας

Πολλά τα ερωτηματικά για την εξέλιξη στην υπόθεση που έχει γίνει γνωστή στο Πανελλήνιο με την τιμωρία ή όχι του Αιγινιακού και την επόμενη ημέρα στον ιστορικό σύλλογο της Πιερίας.
Η όλη ιστορία έχει προκαλέσει την ανησυχία των ομάδων που μετέχουν στα πρωταθλήματα της ΕΠΣ Πιερίας (σε Α΄και Β΄κατηγορία) και βρίσκονται στο γκρουπ των ομάδων που κινδυνεύουν να πέσουν.

Το Pieriasport λοιπόν ενημερώθηκε απο τους ανθρώπους της ποδοσφαιρικής ένωσης της περιοχής μας και μπορεί να πληροφορήσει τους ενδιαφερόμενους, πως δε θα παίξει κανέναν απολύτως ρόλο και δε θα επηρεάσει τα τοπικά πρωταθλήματα, η όποια απόφαση πάρουν στον Αιγινιακό (ανάλογα με τις εξελίξεις) οι υπεύθυνοι του συλλόγου της βόρειας Πιερίας στην περίπτωση που ο Αιγινιακός αποχαιρετήσει με τον οποιονδήποτε τρόπο την Football League.

Δηλαδή άν ο Αιγινιακός αποφασίσει ότι δε θέλει να αγωνιστεί στην Γ΄Εθνική κατηγορία (είναι κι αυτό ένα σενάριο) και θέλει να αγωνιστεί στην Α΄ της ΕΠΣ Πιερίας, τότε απλά θα προστεθεί μια ακόμη ομάδα στη συγκεκριμένη κατηγορία, χωρίς να χρειαστεί να αποχαιρετήσει καμία άλλη ούτε την Α΄ούτε την Β΄ της ποδοσφαιρικής ένωσης της Πιερίας.

Αυτό θα συμβεί μόνο σε περίπτωση που αναφέρει η προκήρυξη των πρωταθλημάτων και αφορά μόνο τις ομάδες της Πιερίας που μετέχουν στην Γ΄εθνική κατηγορία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου