Πέμπτη 7 Μαρτίου 2019

Ευχαριστήριο της Μπέττυς Σκούφα προς το προσωπικό, τη διοίκηση του νοσοκομείου και της ΜΕΘ Κατερίνης

Θέλω να ευχαριστήσω θερμότατα και να εκφράσω τη βαθιά ευγνωμοσύνη τόσο την προσωπική μου όσο και της υπόλοιπης οικογένειάς μας, προς τους γιατρούς, τους νοσηλευτές και το διοικητή του νοσοκομείου Κατερίνης.

Ιδιαίτερες ευχαριστίες στο διευθυντή της ΜΕΘ κ. ΑνέστηΜπεκριδέλη, στην ιατρό – εντατικολόγο κ. Μαρίνα Οικονόμου, σε όλους τους γιατρούς και το νοσηλευτικό προσωπικό της ΜΕΘ, οι οποίοι από την πρώτη στιγμή που νοσηλεύτηκε ο πατέρας μου και για παραπάνω από μία εβδομάδα και για κάθε στιγμή, νυχθημερόν, έσκυψαν πάνω από το θέμα υγείας του, κι ακάματα, με εξαιρετική ιατρική γνώση κι επάρκεια, με Ανθρωπισμό, κατόρθωσαν αυτές οι κρίσιμες μέρες να τελειώσουν αισίως και να μεταφερθεί ο ασθενής στο Νοσοκομείο Παπαγεωργίου για την περαιτέρω αποκατάσταση της υγείας του.

Τεράστιο ευχαριστώ και στο διοικητή του νοσοκομείου μας κ. Ανέστη Μυστρίδη, ο οποίος με νύχια και με δόντια, σε συνεργασία με το ιατρικό, νοσηλευτικό και λοιπό προσωπικό, με την κατανόηση της 3ης ΥΠΕ και τη φροντίδα του Υπουργείου Υγείας, φροντίζουν ώστε το νοσοκομείο Κατερίνης να είναι κόσμημα για την πόλη μας και να προσφέρει τις εξαιρετικές υπηρεσίες του δημόσια και δωρεάν, σε όλους τους πολίτες, ασφαλισμένους κι ανασφάλιστους, χωρίς διακρίσεις.

Δεσμεύομαι ότι θα πράξω ό,τι περνά από το χέρι μου κι εντάσσεται στο πλαίσιο των κοινοβουλευτικών αρμοδιοτήτων μου, προκειμένου αφενός το  δημόσιο σύστημα υγείας της χώρας μας να συνεχίσει την ανοδική πορεία των τελευταίων ετών και αφετέρου το νοσοκομείο Κατερίνης να αναπτυχθεί έτι περαιτέρω και να αποκτήσει την ολόπλευρη στήριξη κι εμπιστοσύνη του συνόλου των συμπολιτών μας. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου