Τρίτη 5 Μαρτίου 2019

Πραγματοποιήθηκε με επιτυχία η ημερίδα της επιτροπής διαιτησίας ΕΠΣ Πιερίας! (φωτο)

Με απόλυτη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η ημερίδα της ΕΠΣ Πιερίας την οποία διοργάνωσε η επιτροπή διαιτησίας της τοπικής ένωσης της περιοχής, στο πνευματικό κέντρο της Κατερίνης στην ΕΚΑΒΗ.
Προσκεκλημένοι οι κ.κ. JUAN ANTONIO FENANDEZ MARIN αναπληρωτής πρόεδρος ΚΕΔ/ΕΠΟ παρατηρητής διαιτησίας FIFA/UEFA, Σταύρος Τριτσώνης Διευθυντής Ακαδημίας Διαιτησίας ΕΠΟ και Δημήτρης Καλύβας μέλος ΚΕΔ/ΕΠΟ, ανέπτυξαν το θέμα της ημερίδας το οποίο ήταν "Ο διαιτητής στο σύγχρονο ποδόσφαιρο".


Το παρόν έδωσαν πρόεδροι ενώσεων, παράγοντες που προσήλθαν απο άλλες περιοχής της Β. Ελλάδος, διαιτητές, προπονητές, ποδοσφαιριστές και πλήθος φίλων του αθλήματος στην ευρύτερη περιοχή της Πιερίας.
Θα πρέπει να σημειωθεί ότι τους τρείς ομιλητές της ημερίδας τίμησε με πλακέτα η ΕΠΣ Πιερίας ενώ αναμνηστικά δώρα έδωσαν και οι εκπρόσωποι του Συνδέσμου Διαιτητών Ποδοσφαίρου Ν. Πιερίας.

Επίσης τιμητική πλακέτα έλαβε και ο Κατερινιώτης διεθνής διαιτητής Δαμιανός Ευθυμιάδης, την οποία παρέλαβε καταχειροκροτούμενος στην αίθουσα απο τους παρευρισκόμενους.



Την εκδήλωση παρουσίασε ο γνωστός δημοσιογράφος Περικλής Χατζηγιάννης, ενώ στο τέλος της ημερίδας, η ΕΠΣ Πιερίας πρόσφερε γεύμα στους ομιλητές και τους προσκεκλημένους της, σε γνωστή ταβέρνα της περιοχής στον Σβορώνο Πιερίας.



















Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου