Κυριακή 24 Μαρτίου 2019

Σώμα Εθελοντών Σαμαρειτών, Διασωστών και Ναυαγοσωστών του Τοπικού Τμήματος Κατερίνης του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού - Ευχαριστήρια ανακοίνωση

Το Σώμα  Εθελοντών Σαμαρειτών, Διασωστών και Ναυαγοσωστών του Τοπικού Τμήματος Κατερίνης του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού, επιθυμεί να εκφράσει τις θερμές του ευχαριστίες στον Σ.Φ.Κ. Πιερικό Αρχέλαο, για την ευγενική του πρωτοβουλία να διοργανώσει φιλανθρωπικό αγώνα μπάσκετ, με τα καθαρά έσοδα του αγώνα να διατίθενται για την αγορά διασωστικού οχήματος καθώς και στην Εθνική Ομάδα Ενόπλων Δυνάμεων και Σωμάτων Ασφαλείας, που μας τίμησε με την παρουσία της.

Η παρούσα επιστολή αποτελεί ελάχιστη ένδειξη εκτιμήσεως έναντι της αξιόλογης και αξιέπαινης πράξης σας. Η συνεχής στήριξη που μας παρέχεται είναι απαραίτητη και εξαιρετικά σημαντική σε αυτή την εποχή της οικονομικής δυσχέρειας. Πράξεις όπως οι δικές σας, μας γεμίζουν με συναισθήματα ελπίδας και αισιοδοξίας για το μέλλον, καθώς αισθανόμαστε ότι  υπάρχουν άνθρωποι που νοιάζονται για το κοινό καλό.
Η  χορηγία αυτή  αποτελεί για το Σώμα  ιδιαίτερη τιμή,  καθώς αφενός δηλώνει έμπρακτα την  εκτίμηση και αναγνώριση  της μακροχρόνιας προσφοράς μας, αφετέρου δε, μας δίνει δύναμη  να συνεχίσουμε το Εθελοντικό μας Έργο. Ελπίζουμε ότι η προσφορά σας θα γίνει παράδειγμα και θα παρακινήσει και άλλους που μπορούν, ώστε να ακολουθήσουν τη δική σας γενναιοδωρία.

Με αυτές τις σκέψεις παρακαλούμε να δεχθείτε τις ολόθερμες ευχαριστίες μας και τις εκ βάθους καρδίας ευχές μας για προσωπική και οικογενειακή υγεία και αθλητικές επιτυχίες.

Για το Σώμα Εθελοντών Σαμαρειτών,
Διασωστών κ΄ Ναυαγοσωστών Κατερίνης

 ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ Γ. ΚΑΤΙΡΤΖΗΣ
Αρχηγός Τμήματος
Διασώστης – Εκπαιδευτής Εκπαιδευτών

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου