Δευτέρα 18 Μαρτίου 2019

ΑΣ ΧΟΥΡΟΝ - Βραδιά επιτυχιών για τον σύλλογο της Κατερίνης στην Δράμα! (φωτο-βίντεο)

Η αποστολή του ΑΣ ΧΟΥΡΟΝ από την ΚΑΤΕΡΙΝΗ ήταν παρών στο 5οTHEHONOUROFFIGHTERS ΒΡΑΔΙΑ ΕΠΙΛΕΚΤΩΝ ΜΑΧΗΤΩΝ που διεξήχθη στο ΚΛΕΙΣΤΟ ΣΤΑΔΙΟ ΚΡΑΧΤΙΔΗ ΔΡΑΜΑΣ ύστερα από πρόσκληση του διοργανωτή Θοδωρή Μηναίου.

Ο ΑΣ ΧΟΥΡΟΝ & το huronboxingTeamμε 2 αθλητές στις μεσαίες κατηγορίεςεκπροσωπώντας την επαγγελματική πυγμαχίαμε αήττητο τον πυγμάχο Κώστα Χρυσοχοϊδη στην Κατερίνη και στον νομό μας την Πιερία στην διοργάνωση. Στους 12 αγώνες της βραδιάς το huronboxingteam αντιπροσώπευε στο mainteventτο Nr. 5&Nr.9 αντίστοιχα όπου επέστρεψε με μια Νίκη και μία ήττα.
Το φαβορί μας ο «Πάνθηρας» κατασπάραξε για άλλη μια φορά τον αντίπαλό τουαπό το teamτων μαχητών Ξάνθης  σ έναν δύσκολο υψηλού επιπέδου επαγγελματικής Πυγμαχίας στα -66kg.
Ο Εσκομπαρ έκανε την 1η του εμφάνιση στο επαγγελματικό Boxingαπέναντι στον πρωταθλητή των GoldenGlovesPetrosyanteamόπου αντιστάθηκε τους τρεις γύρους επάξια σ έναν πολύ ανώτερο αντίπαλο και ή ήττα που δέχθηκε θα του δώσει κίνητρο για τον επόμενο επαγγελματικό του αγώνα.

Η εμφάνιση των αθλητών huronboxingteamστην βραδιά επίλεκτων ήταν υψηλού επιπέδου με τεχνικό χαρακτήρα

 Ο προπονητής της σχολής Κων/νος ΧουΡοΝ Χουρίδης ΚΑΙ ΤΟ Δ.Σ. ΕΥΧΑΡΙΣΤΕΙ

Τον βοηθό του για την άψογη συνεργασία στην γωνία  ΓΙΩΡΓΟ ΧΡΥΣΟΧΟΙΔΗ.
Τον διοργανωτή ΘΕΟΔΩΡΟ ΜΗΝΑΙΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΚΑΙ ΦΙΛΟΞΕΝΙΑ τους κριτές την Γραμματεία που συντέλεσαν στην διεξαγωγή της διοργάνωσης τα πολλά συγχαρητήρια για την υπέροχη βραδιά »TheHonourofFighters5» τον Φίλαθλο κόσμο της Δράμας καθώς και όλους τους συναδέλφους στον χώρο των μαχητικών αθλημάτων για τις γνώσεις και εμπειρίες που ανταλλάξαμε.

Τέλος ένα μεγάλο ευχαριστώ και άξιο συγχαρητηρίων στον πρεσβευτή της σχολής μας για την άψογη εμφάνιση του ΑΘΛΗΤΗ μας ΚΩΝ/ΝΟ Χ Ρ Υ Σ Ο Χ Ο Ι Δ Η & Αλέξανδρου Ε Σ Κ Ο Μ Π Α Ρτης αθλητικής συμπεριφοράς προς συναθλητές κριτές και προπονητές.

ΕΥΧΑΡΙΣΤΕΙ ΘΕΡΜΑ ΤΟΥς Μαθητές τους ΦΙΛΟΥς&ΟΠΑΔΟΥς Της ΣΧΟΛΗς ΠΟΥ ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΣΕ ΚΑΘΕ ΒΗΜΑ ΚΑΙ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ ΤΗΝ ΣΧΟΛΗ ΚΑΙ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΗΘΙΚΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ


ΜΕ ΤΙΜΗ
Α.Σ ΧΟΥΡΟΝ
Εκπρόσωπος Τύπου : Μπάμπης Πεΐδης



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου