Πέμπτη 21 Μαρτίου 2019

Νέα νίκη τα κορίτσια του Πιερικού - "Καλπάζουν" γυναίκες και παγκορασίδες!

Σ.Φ.Κ. ΠΙΕΡΙΚΟΣ ΤΜΗΜΑ ΒΟΛΕΙ
ΝΕΑ ΝΙΚΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΤΟΥ ΠΙΕΡΙΚΟΥ
ΣΦΚ ΠΙΕΡΙΚΟΣ – ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ ΣΚΥΔΡΑΣ 3-0
(25-11, 25-15, 25-13)
  Το νικηφόρο σερί της συνέχισε η ομάδα των Γυναικών του Πιερικού καθώς κέρδισε στο ΄Β ΔΑΚ την ομάδα του Αριστοτέλη Σκύδρας με 3-0 σετ παραμένοντας έτσι στην 1η θέση της βαθμολογίας.
Τα κορίτσια του Πιερικού έδειξαν για ακόμη ένα παιχνίδι γιατί θεωρούνται η κορυφαία ομάδα της κατηγορίας και γιατί βρίσκεται στην 1η θέση της βαθμολογίας που οδηγεί στην Α2 Εθνική κατηγορία.
Στο 1ο σετ οι παίκτριες του Πιερικού μπήκαν αποφασισμένες στο παιχνίδι, πήραν μεγάλη διαφορά από την αρχή στο σκορ, δείχνοντας ότι ήθελαν να “καθαρίσουν” το παιχνίδι από την αρχή, μη επιτρέποντας στην ομάδα της Σκύδρας να πιστέψει ότι μπορεί να διεκδικήσει κάτι καλό από αυτό το παιχνίδι. Έτσι πήραν το σετ με 25-11. Το 2ο και 3ο σετ κύλησε στους ρυθμούς του 1ου καταλήγοντας και αυτά στην ομάδα του Πιερικού πολύ εύκολα όπως δείχνει και το σκορ.
Ο Κώστας Σαρρής έδωσε χρόνο συμμετοχής σε όλα τα κορίτσια που ανταποκρίθηκαν πολύ καλά.
Η ομάδα των γυναικών του Πιερικού, δείχνει με τα αποτελέσματα της την κυριαρχία της και στο πρωτάθλημα της ΄Β Εθνικής κατηγορίας. Μια ομάδα στην οποία αγωνίζονται και κορίτσια του Αρχελάου με την ένωση των δυο ισχυρότερων ομάδων του Νομού, και φαίνεται ξεκάθαρα η υπεροχή των κοριτσιών του Πιερικού – Αρχελάου και πως το μέλλον αναμένεται ιδιαίτερα εντυπωσιακό. Όλοι πλέον βλέπουν το φανταστικό οικοδόμημα που δημιουργήθηκε με την ένωση, και όλοι πλέον έρχονται στους ειδικούς και στους καλύτερους για σίγουρα και σταθερά αποτελέσματα.
Σύνθεση: Τουλίκα, Καλπακίδου, Μάτιου, Ευαγγελοπούλου, Παναγιωτίδου, Χατζηευστρατιάδου, Κατσίκα, Κεσεσίδου, Μόσχογλου, Μαρένα, Χατζησακούλα, Αργυροπούλου, Λάμο, Τερψέλλα.

ΜΕ “ΣΠΑΣΜΈΝΑ ΦΡΈΝΑ” ΟΙ ΑΉΤΤΗΤΕΣ ΠΑΓΚΟΡΑΣΊΔΕΣ ΤΟΥ ΠΙΕΡΙΚΟΎ
ΣΦΚ ΠΙΕΡΙΚΟΣ – ΒΑΦΥΡΑΣ 3-0
(25-6, 25-9, 25-8)

Με σπασμένα τα φρένα συνεχίζουν την εκπληκτική τους πορεία οι αήττητες παγκορασίδες του Πιερικού, αφού κέρδισαν πολύ εύκολα και την ομάδα του Βαφύρα με 3-0 σετ πετυχαίνοντας την 14η νίκη σε 14 αγώνες!!! και 42-0!!! σετ παραμένοντας στην 1η θέση της βαθμολογίας, έχοντας στεφθεί, και μαθηματικά 3 αγωνιστικές πριν το τέλος, πρωταθλήτριες, στον Α όμιλο, βάζοντας έτσι πλώρη για την κατάκτηση του πρωταθλήματος όλης της Μακεδονίας και όχι μόνο. Το φανταστικό σερί των κοριτσιών του Πιερικού είναι απόρροια του πολύ υψηλού επιπέδου βόλεϊ που παίζουν τα κορίτσια του Πιερικού παρά το πολύ νεαρό της ηλικίας τους, δείχνοντας ότι είναι ένα επίπεδο πάνω απ'όλες τις ομάδες.
Το παιχνίδι με τον Βαφύρα ήταν μια επανάληψη όλων των παιχνιδιών που έχει δώσει μέχρι τώρα η ομάδα του Πιερικού. Όπως δείχνει και το σκορ, η επικράτηση των παικτριών του Πιερικού ήταν πολύ εύκολη και στα 3 σετ.
Ο πρωτομάστορας αυτής της εκπληκτικής ομάδας των παγκορασίδων του Πιερικού χρησιμοποίησε όπως σε όλα τα παιχνίδια, όλα τα κορίτσια τα οποία έδειξαν το πολύ υψηλό τεχνικό και τακτικό τους επίπεδο, γεγονός που οδηγεί την ομάδα του Πιερικού από επιτυχία σε επιτυχία και από νίκη σε νίκη.
Η  υπεροπλία των κοριτσιών του Πιερικού δείχνει το μέγεθος της δουλειάς που γίνεται στο τμήμα βόλεϊ και αποτελεί τον καλύτερο οδηγό για όποιον θέλει να στείλει το παιδί του στο βόλεϊ, μαθαίνοντας τα μυστικά του αθλήματος από τους ειδικούς, αλλά και για σίγουρα και σταθερά αποτελέσματα.
Σύνθεση: Τουλίκα, Παπαπέτρου, Παναπακίδου, Στρίμπα, Χατζηευστρατιάδου, Τσαπουρνιώτη, Χατζηαγοράκη, Ζεϊμπέκη, Χατζησακούλα, Μαυρίδου, Αντωνοπούλου.

Η βαθμολογία
α/α
Ομάδα
ΣΕΤ
Βαθμοί
1
ΣΦΚ ΠΙΕΡΙΚΟΣ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ
42-0
42
2
ΜΑΣ ΝΙΚΗ ΑΙΓΙΝΙΟΥ
31-14
29
3
ΑΣ ΠΑΝΘΕΟΝ ΛΙΤΟΧΩΡΟΥ
27-16
22
4
ΑΠΣ ΑΙΟΛΟΣ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ
23-21
21
5
ΓΑΣ ΑΡΧΕΛΑΟΣ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ
21-28
14
6
ΓΑΣ ΒΑΦΥΡΑΣ Δ.ΔΙΟΥ
20-25
13
7
ΓΑΣ Μ. ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ 2
16-31
9
8
ΓΣ ΓΡΕΒΕΝΩΝ 2
9-31
6
9
ΓΑΣ ΜΕΛΙΚΗΣ
8-30
3


            Εάν και εσείς θέλετε να εγγράψετε το παιδί σας στο ομαδικό αυτό άθλημα που ασκεί το σώμα και καλλιεργεί το πνεύμα, με προπονητές-καθηγητές Φυσικής Αγωγής με ειδικότητα στο βόλεϊ, δοκιμασμένους παιδαγωγούς με αθλητική προσφορά στην πόλη μας, μπορείτε να απευθυνθείτε για περισσότερες πληροφορίες στους υπεύθυνους προπονητές-καθηγητές Φυσικής Αγωγής με πολυετή πείρα στο βόλεϊ, Σαρρή Κων/νο κιν.6944995697 και Παναγιωτίδου Αικατερίνη κιν. 6948724752.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου