Πέμπτη 28 Μαρτίου 2019

Συμεωνίδης-Πεΐδης-Βελώνης: Το ποδόσφαιρο λέει ΕΚΚΙΝΗΣΗ και δήμαρχος ο Κώστας Κουκοδήμος στον δήμο Κατερίνης!

Μια ισχυρή ποδοσφαιρική τριάδα πλαισιώνει τον Ολυμπιονίκη ηγέτη του συνδυασμού ΕΚΚΙΝΗΣΗ Κώστα Κουκοδήμο, που παρουσιάζεται ώς το πρώτο φαβορί για τη νίκη στις δημοτικές εκλογές του Μαΐου.
Ο υποψήφιος δήμαρχος και εν ενεργεία βουλευτής, έχει δίπλα του τρείς ανθρώπους του ποδοσφαίρου, που σίγουρα αποτελούν μια ισχυρή αθλητική παρουσία στο ψηφοδέλτιο που θα διεκδικήσει να "καθήσει" στα έδρανα του δημοτικού συμβουλίου του δήμου Κατερίνης, μετά την εκλογική  διαδικασία που θα λάβει χώρα σε 2 περίπου μήνες.

Γιάννης Συμεωνίδης και Μπάμπης Πεΐδης ώς υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι για τον δήμο της Κατερίνης και Χρήστος Βελώνης ώς υποψήφιος για το τοπικό του δήμου Κατερίνης, δίνουν μια διαφορετική δυναμική στο ψηφοδέλτιο του Κώστα Κουκοδήμου όσον αφορά τον αθλητικό χώρο (και όχι μόνο), μιας και αποτελούν όλοι τους γνωστούς στην Πιερία ποδοσφαιράνθρωπους, βγαλμένους απο τα "σπλάχνα" του αθλητισμού και με τεράστιες εμπειρίες στον χώρο.

Ο Γιάννης Συμεωνίδης είναι ο νικητής των τελευταίων εκλογών στην ΕΠΣ Πιερίας και πλέον αποτελεί τον ειδικό σύμβουλο της ποδοσφαιρικής ένωσης της περιοχής μας, ενώ Χρήστος Βελώνης και Μπάμπης Πεΐδης, μετράν εκατοντάδες συμμετοχές στα επαγγελματικά και ερασιτεχνικά ποδοσφαιρικά πρωταθλήματα της χώρας μας.

Είναι κάτι παραπάνω απο σίγουρο, πως άν (όπως όλα δείχνουν), ο Κώστας Κουκοδήμος στεφτεί επόμενος δήμαρχος Κατερίνης, ένα απο τα πλέον ισχυρά του "χαρτιά" θα είναι ο χώρος του αθλητισμού, πλαισιωμένος απο ανθρώπους που κυριολεκτικά, έχουν ...φάει τα γήπεδα με το κουτάλι!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου