Πέμπτη 7 Μαρτίου 2019

Σταύρος Τριτσώνης & Δημήτρης Καλύβας (Ο Διαιτητής στο Σύγχρονο Ποδόσφαιρο) ΕΠΣ Πιερίας 4-3-19 HD

AΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ!!!
Toυ δημοσιογράφου Νίκου Κολίτση (Metrosport.gr)
O Σταύρος Τριτσώνης, Διευθυντής Ακαδημίας Διαιτησίας ΕΠΟ, ο Δημήτρης Καλύβας, Μέλος ΚΕΔ/ΕΠΟ και ο Juan Antonio Fernandez Marin, Aναπληρωτής Πρόεδρος ΚΕΔ/ΕΠΟ και παρατηρητή διαιτησίας FIFA/UEFA, ήταν οι κεντρικοί εισηγητές στη sold out Ημερίδα με τίτλο "Ο Διαιτητής στο Σύγχρονο Ποδόσφαιρο", που πραγματοποιήθηκε από την ΕΠΣ Πιερίας και την αντίστοιχη Επιτροπή Διαιτησίας της Ένωσης, στο Συνεδριακό Κέντρο της πόλης της Κατερίνης, την περασμένη Δευτέρα, 4 Μαρτίου.

Σταύρος Τριτσώνης: "Κάθε στιγμή πρέπει να τιμάς και να σέβεσαι την ευθύνη αυτού του ρόλου τον οποίο έχεις. Η λέξη πρότυπο είναι πολύ σπουδαία. Ο διαιτητής που θέλει να φτάσει στην κορυφή, πρέπει να υποστηρίζει αυτό το κομμάτι, όχι μόνο με τη παρουσία του στο γήπεδο αλλά και με τη συνολική προσωπικότητα στην καθημερινότητά του. Δείτε που είστε και πού μπορείτε να φτάσετε σ' αυτό το κομμάτι..." 
Δημήτρης Καλύβας: "Πρέπει να ξεριζώσουμε τον φόβο από τον Έλληνα διαιτητή. Επένδυση στην αλλαγή της νοοτροπίας, του τρόπου σκέψης για το ποιος είναι ο ρόλος του διαιτητή μέσα στο γήπεδο, επένδυση στην ενίσχυση της ψυχολογίας και της αυτοπεποίθησης. Αυτός που είναι αντίπαλος, αυτός που συμμετέχει στο ποδόσφαιρο, δεν είναι αντίπαλος. Η παρωχημένη αντίληψη "εγώ είμαι το αφεντικό", πρέπει να τελειώσει. Όποιος δεν το καταλάβει τώρα, θα το καταλάβει έστω καθυστερημένα. Υπάρχουν ελπιδοφόρες στάσεις, σκέψεις και φιγούρες για το σήμερα και το αύριο. Όπως στην εκπαίδευση, τα αποτελέσματα ποτέ δεν είναι βραχυπρόθεσμα, έτσι και εδώ τα αποτελέσματα θα φανούν μετά από τρία τέσσερα χρόνια. Είμαι πεπεισμένος..."

Σε επαγγελματική ποιότητα εικόνας και ήχου.
Επικοινωνία: liviostitos@hotmail.com


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου