Κυριακή 17 Μαρτίου 2019

Αχιλλέας Νεοκαισάρειας-Νίκη Βόλου 2-4 Έβγαλε ψυχή ο Αχιλλέας. Ποιοτικότερη η Νίκη Βόλου

Δυνατό παιχνίδι με πολλά γκολ και την αγωνία να κρατάει μέχρι το τελευταίο λεπτό της αναμέτρησης, ήταν αυτό που τελείωσε πριν λίγο στο γήπεδο της Νεοκαισάρειας.
Το τελικό σκορ 4-2 αδικεί την προσπάθεια της ομάδας της Νεοκαισάρειας μιας και οι ποδοσφαιριστές της πάλεψαν με όλες τους τις δυνάμεις το παιχνίδι, απέναντι σε έναν αντίπαλο που έδειξε ότι δικαιολογημένα βρίσκεται στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα.

Πραγματικά η Νίκη Βόλου ήταν ομάδα με "βαριά" ονόματα και καλούς ποδοσφαιριστές στο ρόστερ της, άξιζαν τη νίκη αλλά σύμφωνα με την εικόνα της στο μεγαλύτερο μέρος του παιχνιδιού, όμως  στα τελευταία λεπτά του αγώνα ο Αχιλλέας του Σταύρου Παπαδόπουλου θα μπορούσε να κάνει τη ζημιά στο ισχυρό σύνολο του Ράτκο Ντόστανιτς.

Το 0-1 θα πετύχει με κοντινό πλασέ ο Μαντζίρης στο 32΄με κοντινό πλασέ μέσα απο την μικρή περιοχή του Βασιλειάδη. Στο 53΄απο σέντρα του Μετούσι απο δεξιά, ο Μαντζίρης θα αφήσει να περάσει η μπάλα στην πλάτη του και ο Βουκομάνοβιτς θα διπλασιάσει τα τέρματα της ομάδας του πετυχαίνοντας το 0-2.

Οι παίκτες του Αχιλλέα όμως δεν είχαν πεί την τελευταία τους λέξη και κατάφεραν να μπούν ξανά στο παιχνίδι, με γκολ που πέτυχε στο 60΄ ο Δημήτρης Ίτσιος με εύκολο πλασέ μετά απο σέντρα του Κατσαμάγκα απο την αριστερή πλευρά ανάπτυξης των γηπεδούχων.

Στο 62΄ο Μαντζίρης θα βγάλει τη συρτή σέντρα απο δεξιά και ο Βουκομάνοβιτς θα σκοράρει το 1-3 απο ευνοϊκή θέση και με εύκολο πλασέ, δίνοντας σαφές προβάδισμα στην ομάδα του Βόλου.
Ο Αχιλλέας και πάλι θα καταφέρει να μειώσει, όταν στο 82΄ο Βουκομάνοβιτς θα ανατρέψει καθαρά τον Κραγιόπουλο, βρίσκοντας τον με το κεφάλι στο πρόσωπο κι ενώ ο παίκτης των γηπεδούχων έχει βρεί καθαρά την μπάλα. Το εμφανές πέναλτι θα μετατρέψει σε γκολ ο Κατσαμάγκας.

Το τελικό 2-4 θα διαμορφώσει ο Κέρι στις καθυστερήσεις κι ενώ ο Αχιλλέας λίγο νωρίτερα απο το 4ο γκολ της ομάδας της Μαγνησίας, έχασε με τον Τζήκα μεγάλη ευκαιρία να πετύχει το 3-3 αφού ο νεαρός βρέθηκε απέναντι απο τον Αποστολίδη αλλά βιάστηκε να σουτάρει με την μπάλα να περνάει λίγο έξω απο το οριζόντιο δοκάρι της εστίας των φιλοξενουμένων. 

Ελλιπής αλλά ψυχωμένος ο Αχιλλέας έδωσε την μάχη του χωρίς να καταφέρει να πάρει κάτι απο τη Νίκη Βόλου, που σίγουρα διαθέτει ένα ισχυρό για την κατηγορία σύνολο και ένα ποιοτικότερο ρόστερ.

Χωρίς προβλήματα η διαιτησία των Μαλούτα, Δεμερτζή και Δέλιου.

Αχιλλέας Νεοκαισάρειας (Σταύρος Παπαδόπουλος): Βασιλειάδης, Χαλκίδης (67’ Καταχιώτης), Μτσεντλισβίλι, Κραγιόπουλος, Τερζής, Παγωνίδης, Ίτσιος, Αποστολίδης (46’ Τζίκας), Κατσαμάγκας, Παπαδόπουλος (79’ Καραφέργιας), Ναλμπαντίδης

Νίκη Βόλου (Ράτκο Ντόστανιτς): Αποστολίδης, Μετούσι, Θ. Παπαδόπουλος, Καρτσαμπάς, Καντούτσης (70’ Παπαδήμας), Τσεμπερίδης, Μέτσε (64’ Ρόβας), Ιορδανίδης (75’ Ντινιωτάκης), Βουκομάνοβιτς (90+2’ Βουρδάκης), Κέρι, Μαντζίρης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου