Σάββατο 23 Μαρτίου 2019

Αιγινιακός-ΑΟΧ Κισσαμικός 0-4 Βαριά εντός έδρας ήττα η ομάδα της Πιερίας

Άνετο πέρασμα από την έδρα του ουραγού Αιγινιακού έκανε το Σάββατο (23/3) το μεσημέρι ο Α.Ο.Χ Κισσαμικός κερδίζοντας με 0-4 για την 23η αγωνιστική της Football League.
Με αυτή τη νίκη η Χανιώτικη ομάδα έπιασε τον Εργοτέλη στην 7η θέση του πρωταθλήματος και απέχει έξι πόντους από την δεύτερη προνομιούχο θέση έχοντας όμως ένα ματς περισσότερο.

Στον καθαρά αγωνιστικό τομέα ο Α.Ο.Χ Κισσαμικός άνοιξε το σκορ στο 28΄όταν μετά από βαθιά μπαλιά του Αποστολόπουλου ο Κάσσος με ιδανικό πλασέ έκανε το 0-1 για τους φιλοξενούμενους που σημείωσαν και δεύτερο γκολ πριν κλείσει το πρώτο μέρος όταν στο 43΄ο Σισέ κέρδισε πέναλτι από τον Βελκόσκι με τον Αποστολόπουλο ένα λεπτό αργότερα να αναλαμβάνει την εκτέλεση του και να κάνει το 0-2 για το συγκρότημα του Αλέκου Βοσνιάδη.

Ο Α.Ο.Χ Κισσαμικός μπήκε δυναμικά και στο δεύτερο μέρος και αφού έχασε ένα- δύο καλές ευκαιρίες με τους Αρναρέλλη και Τόλι έκανε το 0-3 στο 58΄όταν μετά από εξαιρετική μπαλιά του Τεγούση ο Αρναρέλλης με πλασέ τριπλασίασε τα τέρματα της ομάδας του.

Το κερασάκι στην τούρτα ήρθε από τον ίδιο παίκτη στο 74΄όταν ο Αρναρέλλης πήρε το ριμπάουντ από την απόκρουση του Καραγκιόζη μετά το σουτ του Σάλιακα διαμορφώνοντας το τελικό 0-4 για τον Α.Ο.Χ Κισσαμικό.

Αιγινιακός (Τζεμ Καράτζα): Καραγκιόζης, Προσκυνητόπουλος, Στάνιτς, Πετρούσης, Ζήσης (32' Τοπαλίδης), Βελκόσκι, Πολύζος, Τσολακίδης (65' Εππας), Ζαννάκης, Πιαστόπουλος, Κούστα (76' Σοφιάνης).

ΑΟ Χανιά-Κισσαμικός (Αλέκος Βοσνιάδης): Παπαδόπουλος, Φαζός, Σελινιωτάκης, Σισέ, Τόλι (64' Σάλιακας), Παπαχρήστος, Τεγούσης, Μουμίν, Αποστολόπουλος (58' Καραγιάννης), Κάσσος, Ρίσκι (46' Αρναρέλλης).
Πηγή: prismanews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου