Κυριακή 3 Μαρτίου 2019

Πιερικός-Οικονόμος Τσαριτσάνης 0-0 (Χ)αμένοι εντός έδρας βαθμοί

Ισόπαλο χωρίς τέρματα έληξε το παιχνίδι του Πιερικού με τον Οικονόμο Τσαριτσάνης στην Κατερίνη. Οι γηπεδούχοι στην επανάληψη είχαν καλές ευκαιρίες να πάρουν το τρίποντο, με τους φιλοξενούμενους να είναι επικίνδυνοι στις αντεπιθέσεις τους και να δημιουργούν κι αυτοί τις δικές τους καλές στιγμές.

Το πρώτο ημίχρονο πέρασε χωρίς την μεγάλη ευκαιρία και σίγουρα χωρίς τα στοιχεία εκείνα που θα δώσουν τον λόγο στους φιλάθλους για να το θυμούνται. Χωρίς καλό ρυθμό και με ευκαιρίες που δεν αξίζουν αναφοράς.
Η πρώτη φάση έγινε με τη συμπλήρωση 15 λεπτών και ανήκει στους φιλοξενούμενους με τον Χατζή να σουτάρει χαμηλά μέσα από την περιοχή του Πατσιογιώργου και η μπάλα να περνάει άουτ.
Ο Πιερικός έκανε την πρώτη αξιόλογη ευκαιρία του στο 40΄όταν σε καλή εκτέλεση φάουλ του Αλσίνο, η μπάλα θα φτάσει στον Νούσια που θα διώξει χωρίς να μπορέσει να μπλοκάρει αλλά και με τους επιθετικούς του Πιερικού να μην καταφέρνουν να ανοίξουν το σκορ αφού η μπάλα πήγε σε πόδια αμυνομένων και απομακρύνθηκε σε κόρνερ.

Στο 47΄ο Πιερικός ζήτησε πέναλντι σε χέρι μέσα στην περιοχή και στο 48΄ο Κραγιόπουλος σέντραρε για να περάσει η μπάλα λίγο πάνω από το κεφάλι του Σεχολάρι.
Στο 54΄ο Χάμος βρέθηκε μόνος μέσα στην περιοχή αλλά το σουτ που έκανε βεβιασμένα εξουδετέρωσε εύκολα ο Τοπουζλής.
Στο 58΄ο Πιερικός θα χάσει μεγάλη ευκαιρία με τον Κωστόπουλο να κάνει όμορφη ενέργεια από αριστερά και να σουτάρει δυνατά για να σώσει ο Νούσιας.  Στο επόμενο λεπτό ο Οικονόμος θα χάσει ευκαιρία με τον Τσάτσο να σουτάρει και τον Τοπουζλή να μπλοκάρει και στο 63΄ οι Κατερινιώτες θα έχουν δοκάρι με πολύ ωραίο γυριστό σουτ του Αλέξανδρου Καρτσαμπά.

Στο 87΄ο Λαζαρίδης θα βγάλει ωραία σέντρα στην περιοχή του Νούσια με το Σεχολάρι να πιάνει την κεφαλιά και την μπάλα να καταλήγει ψηλά άουτ.

Διαιτητής ο Τσιμεντερίδης με βοηθούς τους Παρασίου και Τζιουβάρας

Πιερικός (Νίκος Θεοδοσιάδης): Πατσιογιώργος (λ.τ. 52΄Τοπουζλής), Κωστόπουλος (78΄Μηλιώτης), Τουλίκας, Χατζηδίμπας, Καρτσαμπάς Αθ., Καρτσαμπάς Αλέξ., Λαζαρίδης, Κραγιόπουλος, Σεχολάρι, Αλσίνο Σόουζα (85΄Σκλιοπίδης), Μπουζούκης (65΄Ντινόπουλος).

Οικονόμος Τσαριτσάνης (Κώστας Κατσάρας): Νούσιας, Περτζιόνι (60΄Ντούφας), Γαλάνης, Τσακάλι, Κουμπούρας, Τσάτσος, Χάμος, Καραλούλης (84΄Μουλτσιάς), Χατζής (90΄Τόλιος), Μπαλογιάννης (67΄Κατσαμάγκας), Γκαμπέτας 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου