Πέμπτη 28 Φεβρουαρίου 2019

Αιγινιακός - Δεν χάνουμε την ελπίδα μας!

Για τη νίκη ψυχολογίας με τον Ηρακλή, την κρίσιμη έξοδο στα Σπάτα με τον Αήττητο και τη συνέχεια-Γολγοθά στα υπόλοιπα ματς, με φόντο το… θαύμα, μίλησε στον “arenafm.gr” ο μεσοεπιθετικός του Αιγινιακού, Θωμάς Παπαδόπουλος.

Ο 22χρονος Βεροιώτης (έχει πέρασμα και από Κ20 Βέροιας), στη δεύτερη σεζόν του στους “κυανόλευκους”, είναι πρώτος σκόρερ ως τώρα για την ομάδα της Πιερίας με πέντε γκολ, ενώ ανέφερε: “Με τον Ηρακλή το ματς κερδήθηκε από τα… αποδυτήρια! Το πιστεύαμε πιο πολύ, προετοιμαστήκαμε κατάλληλα όλη την εβδομάδα και κλείσαμε τους χώρους στον αντίπαλο. Ο Ηρακλής έχει πολύ καλή ομάδα, έμπειρη, με σπουδαίους παίκτες. Δεν ήταν κακός. Στο δεύτερο μέρος ήταν πίσω στο σκορ, μας πίεσε και είχε κατοχή, αλλά ήμασταν συγκεντρωμένοι 90 λεπτά. Όταν κερδίζεις τον Ηρακλή και δε χάνεις δυο φορές την ίδια σεζόν, η νίκη αποκτά άλλη αξία και διαστάσεις. Αυτό το τρίποντο μας δίνει άλλο αέρα για τη συνέχεια, κίνητρα και αυτοπεποίθηση. Φυσικά, δεν παίρνουν… αέρα τα μυαλά μας, συνεχίζουμε με συγκέντρωση”.

Για να συνεχίσει ο Θωμάς Παπαδόπουλος: “Λόγω ηλικίας πολλές φορές παρασυρόμαστε και αυτό μας οδηγεί σε λάθη. Χάσαμε ματς που ήμασταν καλύτεροι, λόγω απειρίας. Και από αυτά τα λάθη όμως, μερικές φορές κερδίζεις κάτι. Μέρα με τη μέρα γινόμασταν καλύτεροι. Τώρα έχουμε μαζί μας την ψυχολογία με τον Αήττητο Σπάτων. Θα αναλύσουμε τον αντίπαλο και θα πάμε εκεί για το διπλό. Πιστεύω πως προλαβαίνουμε τη σωτηρία και εκτιμώ πως θα σωθούμε, ξέρω τι συμπαίκτες έχω. Το κλίμα είναι πολύ καλό, δεν χάνουμε την ελπίδα μας, όσο υπάρχουν περιθώρια μαθηματικά. Αν κρατήσουμε στις νίκες τον Αιγινιακό, θα σωθούμε.

Όσο για μένα, είμαι ευχαριστημένος, με πέντε γκολ και τρεις ασίστ, προσπαθώ να βοηθήσω τον Αιγινιακό στο στόχο του, αλλά και τον εαυτό μου. Υπάρχουν πολλοί στην ομάδα που με πιστεύουν και νομίζω οτι είμαι έτοιμος να κάνω το επόμενο βήμα, γιατί όχι για τη Σούπερ Λίγκα”.
Πηγή: mikriliga.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου