Τρίτη 5 Φεβρουαρίου 2019

Σε ιστορική ομάδα της Πολωνίας ο Κατερινιώτης μεσοεπιθετικός!

Ο Γιάννης Μυστακίδης θα αγωνίζεται για τους επόμενους έξι μήνες ως δανεικός από τον ΠΑΟΚ στην πολωνική Γκόρνικ Ζάμπρζε.
Στις δηλώσεις ο 24χρονος επιθετικός εξήγησε πως πήρε την απόφαση να πάει στην Πολωνία. «Είμαι πολύ χαρούμενος που υπέγραψα στην ομάδα, είμαι εδώ για να βοηθήσω την ομάδα στους έξι επόμενους μήνες, θα κάνω το καλύτερο δυνατό που μπορώ και ελπίζω να πετύχουμε τους στόχους μας», είπε αρχικά.

Για το αν έχει ξαναπάει στην Πολωνία: «Είναι η πρώτη φορά, όμως πριν έρθω μίλησα με τον Πρίγιοβιτς και τον Σφιντέρσκι και μου είπαν τα καλύτερα για την ομάδα, τον σύλλογο, για τους οπαδούς. Θα προσπαθήσω να τους κάνω χαρούμενους, όπως και τον προπονητή, το τεχνικό τιμ, τον πρόεδρο και όσους με εμπιστεύτηκαν εδώ».

Για το τι ξέρει για τη Γκόρνικ: «Ξέρω πως είναι μια ιστορική ομάδα με πολλά πρωταθλήματα και Κύπελλα, μου αρέσουν οι φίλαθλοι, θέλω να τους κάνω χαρούμενους».

Για την αγαπημένη του θέση: «Παίζω στα εξτρέμ αλλά και πίσω από τον επιθετικό. Ο κόουτς ξέρει τι μπορώ να κάνω, ξέρει τα πάντα για μένα».

Για το ότι είναι ο πρώτος Έλληνας στην ιστορία της Γκόρνικ και πως νιώθω για το γεγονός πως είναι πρεσβευτής της Ελλάδας στην Πολωνία: «Αυτό με κάνει να νιώθω υπεύθυνος για την χώρα μου, να δείξω πως το ελληνικό ποδόσφαιρο και οι Έλληνες παίκτες είναι πολύ καλοί».

Για το γεγονός πως ξεκίνησε την καριέρα του στην Γερμανία: «Πήγα στα 15 μου στη Γερμανία, στη Χόφενχαϊμ και στη Φράιμπουργκ, έμεινα 4 χρόνια στη Γερμανία. Ήταν η βασική μου εκπαίδευση για το ποδόσφαιρο, ήταν η καλύτερη στιγμή της ζωής μου, έμαθα τα πάντα γύρω από το ποδόσφαιρο και αυτό με ακολουθεί έως και σήμερα».
Πηγή: thessports.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου