Κυριακή 10 Φεβρουαρίου 2019

Ατρόμητος-Βατανιακός: Ο μαθητής αντίπαλος με τον δάσκαλο του!

Χαίρεται ο αθλητισμός και χαμογελάει στη συγκεκριμένη περίπτωση το ποδόσφαιρο όταν δάσκαλοι και μαθητές συναντούνται στους αγωνιστικούς χώρους για να παίξουν και να χαρούν το μάθημα το οποίο έφερε τον ένα κοντά στον άλλο.
Αυτό το συναίσθημα που διακατέχει τόσο τον έμπειρο δάσκαλο, όσο και τον νεαρό μαθητή του, είναι μοναδικό και μπορούν να το νιώσουν και να το καταλάβουν μόνο όσοι ασχολήθηκαν ενεργά με τον αθλητισμό και βίωσαν το μεγαλείο του.
Ένα απο τα πολλά όμορφα "επεισόδια" αυτής της διαχρονικά πανέμορφης ταινίας που γυρίζεται κατά καιρούς στους αγωνιστικούς χώρους, παίχτηκε χθές και στο γήπεδο του Μυλαυλάκου.
Ο 14χρονος Χρήστος Ιωαννίδης του Ατρόμητου Κατερίνης, πολύ καλός χαρακτήρας και ένα απο τα αυθεντικά ταλέντα της ποδοσφαιρικής Πιερίας, συνάντησε στο γήπεδο τον πρώην προπονητή του,  παντοτινό του δάσκαλο και για 90 λεπτά αντίπαλο του Γιώργο Ποτουρίδη.

Η φωτογραφία του Pieriasport, αναδεικνύει την εξέλιξη της ζωής και στον αθλητισμό αλλά και τη ζωή γενικότερα, με τους δυο ποδοσφαιριστές σήμερα, να απολαμβάνουν την σχέση τους σαν πρώην δάσκαλος με τον πρώην μαθητή του τότε, αλλά και πλέον σαν δυο αντιπάλους που πάντα ο πρώτος θα βλέπει με ικανοποίηση τα επιτεύγματα του νεαρού ποδοσφαιριστή του, ανεξάρτητα άν τους χωρίζει το χρώμα και το σήμα της φανέλας και πάντα ο δεύτερος θα αισθάνεται σεβασμό και εκτίμηση στο πρόσωπο του πρώην προπονητή του για όσα τότε του πρόσφερε!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου