Τρίτη 5 Φεβρουαρίου 2019

Το πρόβλημα επιλύεται… Ο Πλαταμώνας επεκτείνεται…

Το χρονίζον ζήτημα της Επέκτασης του Πολεοδομικού Σχεδίου, που ταλαιπωρεί τους Πλαταμωνίτες για δεκαετίες, με προσωπική επιμέλεια του Δημάρχου Κώστα Δημόπουλου, σε συνεργασία με την Τεχνική Υπηρεσία, οδεύει πλέον προς οριστική επίλυση.

Την Πέμπτη, 31-1-2019, συνεδρίασε το Τεχνικό Συμβούλιο Δημοσίων Έργων Πιερίας και γνωμοδότησε θετικά για τη συνέχισητης μελέτης Επέκτασης Σχεδίου του Πλαταμώνα. Θα ακολουθήσειη σύναψη συμπληρωματικής σύμβασης με το γραφείο μελετών, για την ολοκλήρωση της μελέτης, ύστερα από τη λήψηεγκριτικής απόφασης από το Δημοτικό Συμβούλιο.

Με την ολοκλήρωση της Επέκτασης και της Αναθεώρησης του Σχεδίου(προ του 1965), σε συνδυασμό μετην κατασκευή του Έργου Προστασίας των Ακτών από την Διάβρωση, τηνΑποπεράτωση του Αποχετευτικού Δικτύου, την Αντικατάσταση των Αγωγών Ύδρευσης και τις Αναπλάσεις που θα ακολουθήσουν, ο Πλαταμώνας αλλάζει σελίδα.

Έτσι, το κοσμοπολίτικο θέρετρο που εκτείνεται στους πρόποδες του Κάστρουκαι τόσο λατρεύεται, θα ανακτήσει την αίγλη του και θα αποτελεί, πλέον, έναν από τους πρώτους τουριστικούς προορισμούς στην Ελλάδα.

Λιτόχωρο, 5 Φεβρουαρίου 2019
Το Γραφείο Τύπου και Ενημέρωσης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου