Δευτέρα 25 Φεβρουαρίου 2019

Αιγινιακός - Τζέμ Καρατζά: Ο Ρόκα ήταν σε ...άλλο γήπεδο!

Αντέδρασε στις δηλώσεις του Μανουέλ Ρόκα ο προπονητής του Αιγινιακού, Τζέμ Καρατζά, μετά τη νίκη της ομάδας της Πιερίας.

Διαβάστε τι είπε ο Τούρκος τεχνικός :

«Ακούγοντας τι είπε ο προηγούμενος προπονητής νομίζω ότι βρισκόταν σε άλλο γήπεδο! Θέλαμε να κερδίσουμε τον αγώνα. Στο α’ μέρος ήμασταν πολύ καλύτεροι. Προηγηθήκαμε 1-0, θα μπορούσαμε να προηγούμαστε και 2-0.

Φυσικά στο β’ μέρος ο αντίπαλος πήρε ρίσκα και μαζευτήκαμε πιο πολύ προς τα πίσω. Φυσικά ο Ηρακλής ήταν πιο δυνατός «οπτικά» στο β’ μέρος.

Νιώθω μεγάλο σεβασμό για την ομάδα μου, ιδιαίτερα για το α’ μέρος αλλά και για τη μαχητικότητα της στο β’ μέρους. Είμαι πολύ περήφανος για την ομάδα μου. Η δουλειά που κάνουμε στις προπονήσεις φάνηκε σήμερα ότι αποδίδει καρπούς. Σίγουρα διαφέρει η πλευρά από την οποία βλέπει κανείς ένα παιχνίδι, ήταν και θέμα τύχης ότι ο αντίπαλος δεν κέρδισε κάποιο πέναλτι ή δε μπόρεσε να πετύχει κάποιο γκολ.

Από την άλλη πλευρά κι εμείς, αν ήμασταν λίγο πιο ήρεμοι και παίζαμε λίγο πιο έξυπνα θα πετυχαίναμε το δεύτερο γκολ θα «τελειώναμε» νωρίτερα το παιχνίδι. Εύχομαι να συνεχίσουμε νικηφόρα στα επόμενα παιχνίδια για να παραμείνουμε στην κατηγορία».
Πηγή: mikriliga.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου