Τρίτη 5 Φεβρουαρίου 2019

Επιστολή Νικολάου Μπογιατζή Προέδρου (ΑΟΚ Αιγινιακός)

Αναφορικά με όλα όσα διαδραματίστηκαν μετά τη λήξη του αγώνα μπάσκετ Α κατηγορίας ανδρών της ΕΚΑΣΚΕΜ Αιγινιακού - ΑΓΕΠ αλγεινή εντύπωση μας έκανε η ανεκδιήγητη συμπεριφορά του προπονητή και μόνο των φιλοξενούμενων κ. Γιώργο Χρυσανθόπουλο προς το πρόσωπο μου.

Πιο συγκεκριμένα και ενώ οι παίκτες έφυγαν αγκαλιασμένοι από τον αγωνιστικό χώρο υπήρξε ένα μεμονωμένο φραστικό επεισόδιο του κ. Χρυσανθόπουλου με ένα αθλητή μας. Αφού ηρέμησαν τα πνεύματα εγώ χωρίς να γνωρίζω το τι ειπώθηκε με λεπτομέρειες, αποχώρησα από το γήπεδο.

Στη συνέχεια μου διαμηνύθηκε από τον προπονητή της ομάδας μου με τον οποίο συζήτησαν το θέμα ότι "ο κ. Χρυσανθόπουλος πνέει μένεα προς το άτομο μου και αποκαλώντας την ομάδα μας παράρτημα άλλου σωματείου διαφορετικού νομού".

Επίσης ότι εμείς ως Αιγινιακός ουδέποτε συνεργαστήκαμε με ομάδες του νόμου για την ανύψωση του Πιερικού μπάσκετ και θα ήταν προτιμότερο να ανήκαμε στην Ημαθία.

Για όλα τα παραπάνω το συμπέρασμα το έβγαλε από την παρουσία μου ως φίλαθλος στο μεταξύ τους αγώνα ΑΓΕΠ - Αλεξάνδρεια στο οποίο χειροκρότησα αξιόλογη προσπάθεια παίκτη της Αλεξάνδρειας (όπως εξάλλου το ίδιο έχω κάνει και στο μεταξύ μας αγώνα του περασμένου Σαββάτου, σε δύο ενέργειες παικτών της ομάδας σας, κάτι που συνηθίζεται βέβαια από ανθρώπους του χώρου που αγαπούν το άθλημα).

Αν είναι δυνατόν αυτό να θεωρείτε επιλήψιμο. Στα 32 χρόνια ως πρόεδρος της ομάδος την οποία υπηρετώ πιστά με ανιδιοτέλεια, ρομαντισμό και σεβασμό μη έχοντας δώσει το παραμικρό δικαίωμα να αμφισβητεί κανείς τη διοικητική μου διαδρομή έως σήμερα.

Για όλη αυτή την πορεία σας παρακαλώ αφού εσείς δε γνωρίζετε, απευθυνθείτε σε ΜΕΓΑΛΟΥΣ παλιούς και νυν παράγοντες της Πιερίας και ειδικότερα της πόλης της Κατερίνης, αυτοί σίγουρα κάτι θα έχουν να σας πουν. Κ. Χρυσανθόπουλε είναι εύκολο κάνεις να πετάει λάσπη στον ανεμιστήρα αλλά να γνωρίζεις πολλές φορές επιστρέφει σε αυτόν που την πετά.

Ο Αιγινιακός είναι ένα ερασιτεχνικό σωματείο μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα και έχει κάνει υπερήφανο το Αιγίνιο και ολόκληρη την Πιερία, έχοντας σπουδαίες επιτυχίες στο Πανελλήνιο. Δε μπορεί κάποιος όποιος και να ήταν, όποιος και να είναι να καταφέρετε εναντίον μιας ομάδος με ήθος και ενός προσώπου που δίνει τα πάντα για το άθλημα αυτό.

ΑΠΑΙΤΩ ο κ. Χρυσανθόπουλος να ζητήσει δημόσια συγγνώμη για τα λεγόμενα του για να θεωρηθεί το θέμα λήξαν. Σε διαφορετική περίπτωση επιφυλάσσομαι για τα ......περαιτέρω!!!

Σας ευχαριστώ για τη φιλοξενία!

Μετά τιμής,
Νικόλαος Μπογιατζής

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου