Τετάρτη 27 Φεβρουαρίου 2019

Με το δεξί οι παμπαίδες του Πιερικού!

ΣΦΚ ΠΙΕΡΙΚΟΣ
ΤΜΗΜΑ ΒΟΛΕΙ
ΠΡΕΜΙΕΡΑ ΜΕ ΝΙΚΗ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΑΜΠΑΙΔΕΣ ΤΟΥ ΠΙΕΡΙΚΟΥ
ΓΣ ΓΡΕΒΕΝΩΝ – ΣΦΚ ΠΙΕΡΙΚΟΣ 0-3
(22-25, 12-25,13-25)
Με το δεξί ξεκίνησαν τις αγωνιστικές τους υποχρεώσεις οι μικροί σε ηλικία παίκτες του Πιερικού, καθώς στην πρεμιέρα του παμπαιδικού πρωταθλήματος κέρδισαν μέσα στα Γρεβενά τον τοπικό ΓΣ Γρεβενών με 3-0 σετ.
Το άγχος της πρεμιέρας ήταν εμφανές για τους παίκτες του Πιερικού
Στο 1ο σετ το παιχνίδι μέχρι τον 15ο πόντο πήγαινε πόντο-πόντο, αλλά απο εκείνο το σημείο οι παίκτες του Πιερικού ξέφυγαν στο σκορ και πήραν το σετ με 25-22. Στα άλλα δυο σετ, τα αγόρια του Πιερικού ξέφευγαν από νωρίς στο σκορ, και τελικά πήρανε εύκολα και τα δυο σετ και την νίκη με 3-0 σετ.
Ο Πιερικός δείχνει και στα αγόρια την δουλειά που γίνεται στην υποδομή, μέσα από την επιστημονική και την τεχνικοτακτική καθοδήγηση  του προπονητή του Πιερικού.
Σύνθεση: Παπανικολάου, Τασχουνίδης, Κρομύδας Στ., Κρομύδας Λ., Χρυσικός, Κωνσταντινίδης, Μπήτος, Κιναλής

Η βαθμολογία

α/α
Ομάδα
ΣΕΤ
Βαθμοί
1
ΣΦΚ ΠΙΕΡΙΚΟΣ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ
3-0
3
2
ΓΣ ΓΡΕΒΕΝΩΝ
0-3
0
3
ΑΠΣ ΑΙΟΛΟΣ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ
-
-


Εάν και εσείς θέλετε να εγγράψετε το παιδί σας στο ομαδικό αυτό άθλημα που ασκεί το σώμα και καλλιεργεί το πνεύμα, με προπονητές-καθηγητές Φυσικής Αγωγής με ειδικότητα στο βόλεϊ, δοκιμασμένους παιδαγωγούς με αθλητική προσφορά στην πόλη μας, μπορείτε να απευθυνθείτε για περισσότερες πληροφορίες στους υπεύθυνους προπονητές-καθηγητές Φυσικής Αγωγής με πολυετή πείρα στο βόλεϊ, Σαρρή Κων/νο κιν.6944995697 και Παναγιωτίδου Αικατερίνη κιν. 6948724752.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου