Κυριακή 10 Φεβρουαρίου 2019

Αχιλλέας Νεοκαισάρειας-ΑΣ Μετεώρων 3-3 Αγγλικό σκορ με ισοφάριση στις καθυστερήσεις!

Φοβερό παιχνίδι στο γήπεδο της Νεοκαισάρειας με συνολικά 6 γκολ, χαμένες ευκαιρίες για περισσότερα γκολ μπροστά στις δυο εστίες, πάθος, ένταση και το τελικό σκορ να προσθέτει απο έναν βαθμό στη συγκομιδή των δυο ομάδων.
Ο Αχιλλέας Νεοκαισάρειας κοίταξε στα μάτια την 3η στον βαθμολογικό πίνακα ομάδα των Μετεώρων και άν και έμεινε δυο φορές πίσω στο σκορ, κατάφερε να ισοφαρίσει στις καθυστερήσεις και να πάρει ένα θετικό αποτέλεσμα απέναντι στην πραγματικά καλή ομάδα της Θεσσαλίας.

Στο 35ο λεπτό ο Παπαευθυμίου θα ανοίξει το σκορ για τα Μετέωρα, όταν μετά απο εκτέλεση φάουλ έξω απο την περιοχή, εκμεταλλεύτηκε κόντρα σε διώξιμο των αμυντικών του Αχιλλέα και με προβολή άνοιξε το σκορ. Αυτό ήταν το σκορ του πρώτου μέρους με τους παίκτες του Αχιλλέα να προσπαθούν στην επανάληψη να φέρουν το παιχνίδι στα ίσια.

Αντί αυτού όμως στο 55΄ο Ιωάννου θα σεντράρει συρτά μέσα στην περιοχή του Βασιλειάδη και ο Μαρούδας με πλασέ θα διπλασιάσει τα τέρματα των φιλοξενουμένων.

Η αντίδραση των παικτών του Σταύρου Παπαδόπουλου ήταν άμεση και πέτυχαν ένα πολύ όμορφο γκολ στο 57΄, όταν σε εκτέλεση κόρνερ του Αποστολίδη, ο Τσιμπούκας θα φέρει με κεφαλιά ψαράκι την μπάλα μέσα στην περιοχή του Ριζόπουλου και ο Κατσαμάγκας με νέα κεφαλιά ψαράκι θα μειώσει σε 1-2.
Στο 72΄ οι γηπεδούχοι θα καταφέρουν να ισοφαρίσουν σε 2-2, όταν μετά απο σέντρα του Παπαδόπουλου, ο Παγωνίδης θα βρεθεί μόνος του μπροστά στην εστία του Ριζόπουλου και με όμορφο πλασέ θα φέρει το παιχνίδι στα ίσια.

Το παιχνίδι θα συνεχίσει να προσφέρει θέαμα για ...μη καρδιακούς, με την ομάδα των Μετεώρων να παίρνει ξανά το προβάδισμα στο σκορ όταν μετά απο διαδοχικές αποκρούσεις των Βασιλειάδη και Δερμίση σε σουτ των επιθετικών της Θεσσαλικής ομάδας, η μπάλα θα φτάσει στα πόδια του Ιωαννίδη που δε θα αστοχήσει και θα κάνει το 2-3.

Ο Παπαδόπουλος θα λυτρώσει τους γηπεδούχους στις καθυστερήσεις,  όταν με ψύχραιμη εκτέλεση πέναλτι θα ισοφαρίσει σε 3-3 , δίνοντας τον βαθμό της ισοπαλίας στην ομάδα του!

Διαιτητής ήταν ο Τακίδης, με βοηθούς τους Ζιγκερίδη και Ιωαννίδη

Αχιλλέας Νεοκαισάρειας (Σταύρος Παπαδόπουλος): Βασιλειάδης, Τσιμπούκας, Δερμίσης, Καταχιώτης (46΄Ναλμπαντίδης), Τερζής(68΄Χαλκίδης), Αποστολίδης, Ίτσιος Δημ., Παγωνίδης, Κατσαμάγκας, Παπαδόπουλος, Ίτσιος Κώστ. (λ.τ. Μτσεντλισβίλι)

ΑΣ Μετέωρα (Γιώργος Τσουκαλίδης): Ζαρόπουλος, Ιωαννίδης, Ζήσης, Φορτούνης, Γεωργάκης, Παπαευθυμίου (90+ Αυγέρος), Οζούνογλου (83΄Λίτσιος), Μαρούδας, Κιάκος, Ιωάννου (90΄Μανώλης)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου