Τετάρτη 13 Φεβρουαρίου 2019

25 Χρόνια SAKURA ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ - Κοπή πίτας

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε η κοπή της πίτας του Α.Σ. Sakura Κατερίνης.
 Η αίθουσα δεξιώσεων “Yakinthos” πλημμύρισε από φίλους και καλεσμένους του Σωματείου που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα για τα 25 χρόνια.

Την εκδήλωση τίμησε με την παρουσία του ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης Κίτρους, Κατερίνης και Πλαταμώνος κ. Γεώργιος ο οποίος ευλόγησε την βασιλόπιτα και απέδειξε για μια ακόμη φορά ότι είναι κοντά στα νέα παιδιά της πόλη μας.

Ο Α.Σ. Sakura Κατερίνης θέλει να εκφράσει δημόσια τις ευχαριστίες του για την παρουσία του. Το παρών επίσης έδωσαν ο βουλευτής Ν. Πιερίας και υποψήφιος δήμαρχος Κατερίνης κ. Κώστας Κουκοδήμος, ο εκπρόσωπος του Δημάρχου και πρόεδρος του ΟΠΠΑΠ Κατερίνης κ. Θεόδωρος Παυλίδης (και εδώ αξίζει να σημειώσουμε την υπόσχεση που έδωσε για να αποκτήσει το Tζούντο Κατερίνης τη μόνιμη στέγη του), ο υποψήφιος δήμαρχος Αθανάσιος Λιακόπουλος, και πολλοί ακόμη υποψήφιοι στις επερχόμενες εκλογές.


Ο Α.Σ. Sakura Κατερίνης γιόρτασε τα 25 χρόνια από την ίδρυση του και η εκδήλωση προχώρησε με βραβεύσεις αθλητών του, οι οποίοι διακρίθηκαν τόσο σε πανελλήνιο όσο και σε βαλκανικό επίπεδο.

Στη συνέχεια έγινε μια αναδρομή της πορείας του Σωματείου των 25 χρόνων όπου το λόγο πήρανε οι αθλητές και οι γονείς του Sakura μιλώντας για τις εμπειρίες αλλά και τις απορίες που είχανε, αλλά και για το οικογενειακό κλίμα που επικρατεί στο Σωματείο.

Ο Sakura Κατερίνης θέλει να εκφράσει τις θερμότερες ευχαριστίες σε όλο το κόσμο που έδωσε το παρών στην εκδήλωση, αλλά και όλους αυτούς που θέλανε αλλά δεν μπόρεσαν να έρθουν.
Τέλος να ευχαριστήσειθερμά τις επιχειρήσεις που στέκονται αρωγοί στη προσπάθεια που κάνει για την αναγνώριση και την ανάπτυξη του Τζούντο στη πόλη.
Περισσότερες φωτο ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου