Δευτέρα 18 Φεβρουαρίου 2019

Δήμος Κατερίνης – Δημοτική Βιβλιοθήκη Κορινού: Ημερίδα για τα οφέλη της μεσογειακής διατροφής & κοπή πίτας στην πρώτη εκδήλωση για το 2019

Με μεγάλη προσέλευση κοινού πραγματοποιήθηκε η πρώτη προγραμματισμένη εκδήλωση για το 2019στη Δημοτική Βιβλιοθήκη Κορινού.
Ειδικότερα, για τα οφέλη της μεσογειακής διατροφής, καθώς και έξυπνους τρόπους, προκειμένου να προστατεύουμε τον οργανισμό μας μέσα από τη διατροφή μίλησαν οι διαιτολόγοι Βάσω Ζειμπέκογλου και Ανθούλα Κοσμά αντίστοιχα.
Στον επίλογο της εκδήλωσης, έγινε η κοπή της πίτας για το καλό της νέας χρονιάς, μία συνοπτική ανασκόπηση των δράσεων που προηγήθηκαν, καθώς  και μία αναφορά σε όσες έπονται.

Όπως σημείωσε στη διάρκεια της εκδήλωσης,η πρόεδρος της Δημοτικής Κοινότητας Κορινού Φωτεινή Καρασερίδου: «Σας μεταφέρω το χαιρετισμό του Δημάρχου μας Σάββα Χιονίδη. Σας ευχαριστούμε όλους για τη συμμετοχή και την αγάπη με την οποία αγκαλιάζετε τις δράσεις μας.Μας δίνετε δύναμη να ενισχύσουμε τις προσπάθειές μας,προκειμένου η βιβλιοθήκη μας να γίνεται όλο και καλύτερη και να συνιστά σημαντικό φάρο πολιτισμού για την τοπική κοινωνία.

Ευχαριστούμε από καρδιάς τους εθελοντές μας Χρήστο Κοσμά και Παρθένα Μπαξεβάνου, οι οποίοι λειτουργούν τη βιβλιοθήκη. Επίσης, τα μέλη που επισκέπτονται τη βιβλιοθήκη για δανεισμό βιβλίων από μία συλλογή, η οποία διαρκώς εμπλουτίζεται από τον Δήμο και δωρητές».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου