Δευτέρα 11 Φεβρουαρίου 2019

ΠΙΕΡΙΔΕΣ ΜΟΥΣΕΣ: Κοπή πίτας 2019. Αισιοδοξία και ευχές για θετική πορεία σε Ομάδα και Ακαδημία

Σε χαρούμενη «οικογενειακή» ατμόσφαιρα πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Παρασκευής 8 Φεβρουαρίου η κοπή της βασιλόπιτας των Πιερίδων Μουσών σε  αίθουσα του Ι.Ι.Ε.Κ. «Λυδία».

Διοίκηση, προπονητές, παίκτριες, τα κορίτσια της Ακαδημίας και γονείς συγκεντρώθηκαν όλοι και σε κλίμα αισιοδοξίας αντάλλαξαν ευχές για την θετική πορεία της Ομάδας της Ακαδημίας.

Το Διοικητικό Συμβούλιο επιμελήθηκε και οργάνωσε με επιτυχία την μικρή «οικογενειακή» γιορτή. Τις δύο πίτες, μία για την ομάδα και μία για την Ακαδημία έκοψε η Πρόεδρος κ. Παρασκευή Ζιώγα και ευχήθηκε σε όλους υγεία, θετική πορεία της ομάδας και ανάπτυξη της Ακαδημίας. Τα δύο δώρα ήταν προσφορά του καταστήματος MegaStore Συμεωνίδης.

Τα φλουριά με τα ανάλογα δώρα κέρδισαν από την ομάδα η Ολυμπία Κατσίμπουρα και από την Ακαδημία η Καπετανάκη Αργυρώ.
Τα μέλη του Δ.Σ. ευχαρίστησαν όλους και όλες που συμμετείχαν στη, «οικογενειακή» γιορτή  του Συλλόγου. Ευχαριστούν επίσης το Ι.Ι.Ε.Κ. «Λυδία» για την υποστήριξη στην ομάδα και ιδιαίτερα για την παραχώρηση της αίθουσας για την διοργάνωση της γιορτής. Ευχαριστούν τέλος τον κ. Ιωάννη Συμεωνίδη για την προσφορά των δώρων και του εύχονται καλή επιτυχία ως υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος για το Δήμο Κατερίνης.
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου