Σάββατο, 9 Φεβρουαρίου 2019

Το «Γκολ της (Νέας) Χρονιάς Νο1» στο Ερασιτεχνικό! (Ν. Βούλγαρης-ΓΑΣ Σβορώνου) VIRAL HD 3-2-19

AΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ!!!
Toυ δημοσιογράφου Νίκου Κολίτση (Metrosport.gr)
Το σπάνιας ομορφιάς νικητήριο (1-0) γκολ του αρχηγού τoυ ΓΑΣ Σβορώνου, Νίκου Βούλγαρη, στις καθυστερήσεις του ημιχρόνου, (στον αγώνα με τον Άρη Κοκκινοπλιτών, για το πρωτάθλημα της Α' κατηγορίας της ΕΠΣ Πιερίας), με... «καλλιτεχνικό» στοπάρισμα και ασύλληπτο σουτ-κεραυνό -«Γκολ της (Νέας) Χρονιάς Νο1»-, έμελλε να λύσει το γόρδιο δεσμό της αμυντικής λειτουργίας των φιλοξενούμενων και να διαμορφώσει το τελικό αποτέλεσμα του παιχνιδιού.
Το... ποιητικό γκολ-ζωγραφιά, που πέτυχε ο νεαρός ποδοσφαιριστής του ΓΑΣ Σβορώνου, ως επιστέγασμα της ομαδικής οργανωμένης επιθετικής προσπάθειας των συμπαικτών του, είναι σίγουρο ότι θα μείνει βαθιά χαραγμένο στην προσωπική ποδοσφαιρική του διαδρομή, με τη σφραγίδα του Metrosport.gr, γιατί... «Πρωτάθλημα σαν το Τοπικό κανένα»!

Υ.γ. Aλήθεια, πόσο εύκολα μπορείτε ν' ανακαλέσετε από την ποδοσφαιρική μνήμη σας, επιθετικές συνδυαστικές προσπάθειες και αντίστοιχα γκολ, υψηλού βαθμού δυσκολίας και συνειδητότητας, με μικρό βαθμό τύχης, από τις επαγγελματικές κατηγορίες του ελληνικού ποδοσφαίρου;
Σε επαγγελματική ποιότητα εικόνας και ήχου.
Επικοινωνία: liviostitos@hotmail.com


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου