Κυριακή 24 Φεβρουαρίου 2019

Αιγινιακός - Ηρακλής 1-0 Βαθμολογική ανάσα για Αιγινιακό!

Το κακό του πρόσωπο έδειξε για ακόμα ένα παιχνίδι ο Ηρακλής, που ηττήθηκε από τον τελευταίο Αιγινιακό 1-0 κι έπεσε στην 10η θέση.

Την γνωστή του προβληματική εικόνα που δείχνει όλη τη χρονιά, έδειξε το μεσημέρι της Κυριακής και στο Αιγίνιο ο Ηρακλής! Ο «Γηραιός», γνώρισε οδυνηρή ήττα από τον τελευταίο Αιγινιακό με 1-0 κι έπεσε στην 10η θέση της βαθμολογίας.

Οι γηπεδούχοι, μπήκαν καλύτερα στο παιχνίδι και στο 35' κατάφεραν να στείλουν την μπάλα στα δίχτυα, όταν μετά από φάση διαρκείας στα καρέ του Ηρακλή, ο Γρανάδος με σουτ άνοιξε το σκορ. Μάλιστα, στο 45' ο ίδιος ποδοσφαιριστής έφτασε κοντά στο 2-0, όμως ο γκολκίπερ των φιλοξενούμενων έσωσε.

Στην επανάληψη ο «Γηραιός» βγήκε με σκοπό να βρει τον τρόπο να ισοφαρίσει και στη συνεχεία να γυρίσει την αναμέτρηση... Στο 63', ο Ρόβας από κοντά δεν μπόρεσε να σπρώξει την μπάλα στα δίχτυα, ενώ στο 78' το σουτ του Παπαδόπουλου πήγε άουτ. Ωστόσο η μεγαλύτερη ευκαιρία για τον Ηρακλή ήρθε στο 91'. Τότε, ο Βιτλής έστειλε την μπάλα προς την εστία, οι γηπεδούχοι απομάκρυναν πάνω στη γραμμή με τους φιλοξενούμενους να φωνάζουν πως η μπάλα έχει περάσει την γραμμή. Τελευταία φάση ήταν στο 92', με τον Καραγκιόζη να βγάζει εντυπωσιακά την κεφαλιά του Παυλίδη.

Τελικά το 1-0 έμεινε μέχρι τέλους με τον Ηρακλή να πέφτει στην 10η θέση και τον Αιγινιακό να παραμένει στην τελευταία θέση, αλλά με μια απρόσμενη νίκη.

Οι συνθέσεις:

ΑΙΓΙΝΙΑΚΟΣ: Καραγκιόζης, Προσκυνητόπουλος, Γιαλαμούδης, Πετρούσης, Ζήσης, Βελόφσκι, Γκρανάδος (66΄ Κούστα), Πολύζος, Παπαδόπουλος, Βλαχομήτρος (71΄ Πιαστόπουλος), Τσολακίδης.

ΗΡΑΚΛΗΣ: Καχριμάν, Κουτρομάνος, Γιαννίτσης (46΄ Βιτλής), Ζιαμπάρης, Μουνιόθ, Μπορίκο (75΄ Παυλίδης), Καζναφέρης, Ντούνης, Καθάριος (46΄ Ρόβας), Κλέιτον, Νιάμπουγιου
Πηγή: gazzetta.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου