Τετάρτη 6 Φεβρουαρίου 2019

Εθνικός Ν. Κεραμιδίου-ΑΕ Καρίτσας 0-4 Χατ-τρικ ο Νίκος Κυπαρίσσης!

Έκανε εύκολο τον επαναληπτικό του ημιτελικού αγώνα κυπέλλου η Καρίτσα, αφού επικράτησε εύκολα με σκορ 4-0 επι του Εθνικού στο Ν. Κεραμίδι. Η ομάδα του Αλέξανδρου Κούρτογλου χτύπησε στην επανάληψη και με τους Κυπαρίσση-Κυρτέγο και Μακράκη (που μπήκε σαν αλλαγή) σε μεγάλα κέφια, κατάφερε δίκαια να πάρει ισχυρό προβάδισμα απο τους γηπεδούχους για την διεκδίκηση της μιας απο τις δυο θέσεις του τελικού.

Απο την άλλη ο Εθνικός του Σάκη Λιάγκα δεν ήταν κακός. Έπαιξε στα ίσα με τους φιλοξενούμενους, είχε τις καλές του στιγμές αλλά έχασε απο μια ομάδα που με το ρόστερ το οποίο διαθέτει, σίγουρα ανήκει σε άλλη κατηγορία.

Μόλις στο 2ο λεπτό ο Κυπαρίσσης με όμορφο πλασέ άνοιξε το σκορ για την Καρίτσα δίνοντας το προβάδισμα στην ομάδα του.

Το παιχνίδι είχε στη συνέχεια καλό ρυθμό, με τον αγωνιστικό χώρο να είναι σε γενικές γραμμές καλός και παρά τις άσχημες καιρικές συνθήκες, να βοηθάει τις προσπάθειες των ποδοσφαιριστών των δυο ομάδων.
Στο 38΄καλό σουτ του Κυρτέγου θα περάσει λίγο πάνω από το οριζόντιο δοκάρι του Τσιλεγκερίδη.


Έτσι πήγαν οι δυο ομάδες στα αποδυτήρια για ημίχρονο και με την ίδια εικόνα ξεκίνησε το δεύτερο μέρος με την ΑΕΚ όμως να ανεβαίνει πιο ψηλά στον αγωνιστικό χώρο στα πρώτα λεπτά της επανάληψης.

Στο 58΄ακυρώθηκε γκολ του Κυπαρίσση ως οφσάιντ και στο 64΄δυνατό σουτ του Μπάη θα περάσει άουτ.
Στο 67΄ο Παπατολίκας θα σώσει την εστία του βγάζοντας σε κόρνερ το κοντινό σουτ του Παπαδόπουλου για να παραμείνει έτσι το σκορ στο 0-1.

Στο 72΄ Κυρτέγος και Μαρκάκης συνεργάστηκαν χωρίς όμως να φτάσει στα πόδια του 2ου η μπάλα μέσα στην περιοχή αφού κατάφεραν τελευταία στιγμή να απομακρύνουν οι γηπεδούχοι.

Στο 77΄ο Κυπαρίσσης θα βγάλει από δεξιά την συρτή σέντρα για να σουτάρει ο Μακράκης και να μπλοκάρει εύκολα ο Τσιλεγκερίδης.

Στο 78΄ από σέντρα του Μαρκάκη ο Κυρτέγος θα κάνει το 0-2.

Στο 85 ΄θα πασάρει στο Μητράκα ο Κυρτέγος, ο νεαρός θα αφήσει με προσποίηση στον Κυπαρίσση και ο τελευταίος με σουτ θα τριπλασιάσει τα τέρματα της ομάδας του και 3 λεπτά αργότερα ο Κυπαρίσσης θα κλέψει την μπάλα από τους παίκτες του Εθνικού και θα διαμορφώσει το τελικό 0-4.

Διαιτητής ο Φωτιάδης με βοηθούς τους Σαλτσίδη και Τσικλητάρη Δ.

Εθνικός Ν. Κεραμιδίου (Σάκης Λιάγκας): Τσιλεγκερίδης, Τσιτλακίδης, Τουλκερίδης, Παππάς, Νταντίνης (84΄Καλαϊτζίδης), Παπαδόπουλος, Καραμανώλας, Μπέης (89΄Αδαμόπουλος), Μητράκας Θ. (89΄Σταλίκας), Παρδάλης, Ανδρεάκος (65΄Νταμπαλάκης)

ΑΕ Καρίτσας (Αλέξανδρος Κούρτογλου): Παπατολίκας, Δαλαμήτρας, Καραγκούνης (84΄Μητράκας Ν.), Κωτσιόπουλος, Δημητρίου, Τροΐρης, Δημητρουλόπουλος (65΄Μακράκης), Οικονόμου, Κυπαρίσσης (89΄Γκανάβας), Κυρτέγος (89΄Κούμπουλα), Σαμανίδης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου