Τετάρτη 9 Ιανουαρίου 2019

ΞΕΚΙΝΗΣΕ Η ΣΧΟΛΗ ΠΡΟΠΟΝΗΤΩΝ (UEFA C) ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΣ ΠΙΕΡΙΑΣ

Τη Δευτέρα 7 Ιανουαρίου 2019 σε ξενοδοχείο της Παραλίας Πιερίας, με τη συμμετοχή σαράντα πέντε (45) νέων υποψηφίων προπονητών και προπονητριών Ποδοσφαίρου (41 άνδρες, 4 γυναίκες), ξεκίνησε η σχολή της ΕΠΟ, για την απόκτηση διπλώματος UEFA C.


Νέοι άνθρωποι που ζούν ή κατάγονται από την Πιερία -κυρίως- και οι οποίοι επιθυμούσαν εδώ και καιρό να αποκτήσουν τεκμηριωμένη κατάρτιση για την προπονητική στο ποδόσφαιρο, θα εκπαιδευτούν στην Πιερία για δώδεκα (12) συνεχόμενες ημέρες, τόσο σε θεωρητικό όσο και σε πρακτικό επίπεδο από τους εξειδικευμένους εκπαιδευτές προπονητών της ΕΠΟ.

Στις 19 Ιανουαρίου, θα γίνει η τελική γραπτή τους εξέταση και οι επιτυχόντες θα αποκτήσουν το αντίστοιχο πτυχίο προπονητού.

 Με το τρόπο αυτό, μια από τις βασικές επιδιώξεις της Διοίκησης της ΕΠΣ Πιερίας, στην κατεύθυνση της κατάρτισης των προσώπων εκείνων που ασχολούνται κυρίως με την μαθησιακή διαδικασία του Ποδοσφαίρου στα νέα παιδιά των Ακαδημιών, γίνεται πράξη.

 Οι συντονισμένες ενέργειες των ανθρώπων της ΕΠΣ Πιερίας και η κατανόηση της συγκεκριμένης ανάγκης από την πλευρά της Διοίκησης της ΕΠΟ, "έφεραν" άλλη μια σχολή προπονητών στην Πιερία, ικανοποιώντας παράλληλα και την ανάγκη για καταρτισμένους προπονητές από τα Ερασιτεχνικά Σωματεία-Μέλη της ΕΠΣ.


 Το θεωρητικό μέρος της σχολής διεξάγεται απογευματινές ώρες σε αίθουσα  ξενοδοχείου της Παραλίας, ενώ το πρακτικό κομμάτι τις πρωινές ώρες, στο Αθλητικό Κέντρο της ΕΠΣ στη Νέα Έφεσο.

 Λόγω της κακοκαιρίας και των δυσμενών συνθηκών στο Αθλητικό Κέντρο της ΕΠΣ, η διοίκηση εξασφάλισε προς χρήση για τα πρακτικά μαθήματα, το Κλειστό Γυμναστήριο του Αγίου Σπυρίδωνα, για τις ημέρες που θα διαρκέσει η κακοκαιρία.

Για το λόγο αυτό, εκφράζει τις θερμές Ευχαριστίες της προς τον Αντιδήμαρχο της δημοτικής ενότητας Δίου κύριο Πούλιο Γιάννη, για τις διευκολύνσεις που παρέχει στη σχολή.

 Για την Εκτελεστική Επιτροπή της ΕΠΣ Πιερίας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου