Σάββατο, 19 Ιανουαρίου 2019

Πένθος και θλίψη στον χώρο του μπάσκετ και της διαιτησίας. Έφυγε ο Σταύρος Μπίντας

Έφυγε σήμερα απο τη ζωή, ταξιδεύοντας στη γειτονιά των Αγγέλων ο γνωστός Κατερινιώτης ορθοπεδικός και εκ των ιδρυτικών μελών του Συνδέσμου Διαιτητών Καλαθοσφαίρισης Κεντρικής Μακεδονίας, Σταύρος Μπίντας.
Ήταν το 1982 όταν ο εκλιπών, μαζί με τους Τρίφων Σιανίκη, Διογένη Ρούσσο, Ηλία Μηδίρογλου, Δημήτρη Περτσικάπα και Δημήτρης Πόδα, δημιούργησαν τον Σύνδεσμο της Κεντρικής Μακεδονίας και έβαλαν ένα ισχυρό θεμέλιο στον χώρο της διαιτησίας για την περιοχή μας και γενικότερα την ευρύτερη περιοχή.

Με το δικό της τρόπο αποχαιρετάει ο  Σ.Δ.Κ.Κ.Μ, τον δικό του άνθρωπο:

‘’ΘΡΗΝΗΣΩΜΕΝ ‘’
Άκομα ένας κρίκος της διαιτητικής μας αλυσίδας εθραυστει.
Μετά από πολύμηνη μάχη , ό φίλος και συνάδερφος μας διαιτητής ΣΤΑΥΡΟΣ ΜΠΙΝΤΑΣ κατέληξε .
Υπήρξε ιδρυτικό μέλος του Συνδέσμου μας πριν 37 χρόνια , σκαπανεας στο χώρο της διαιτησίας , την οποία υπηρέτησε με αγωνιστικότητα και αυταπάρνηση σε δύσκολες συνθήκες .
Διαιτητής Ά εθνικής κατηγορίας με λαμπρή και ανοδική πορεία στο χώρο , η οποία όμως διεκοπει προκειμένου να αφοσιωθεί στη δεύτερη του αγάπη .
Καταξιωμένος Ιατρός της πόλης μας , καταρτισμένος Ορθοπεδικός , διακόνησε την ιατρική επιστήμη με πίστη και αφοσίωση προς το συνάνθρωπο .

Φίλε και συνοδοιπορε Σταύρο , στο καλό να πας , σε αφήνουμε σε καλά χέρια και σε χαιρετούμε με τα λόγια του Οδυσσέα Ελυτη .
‘’Δεν σκέπτομαι τον ποιητή που μένει χωρίς κοινό . Σκέπτομαι κ λυπάμαι το κοινό που μένει χωρίς ποιητή ‘’
sdkkm

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου