Παρασκευή 25 Ιανουαρίου 2019

Ο Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας στην εκδήλωση κοπής της Πρωτοχρονιάτικης βασιλόπιτας των υπαλλήλων της Περιφερειακής Ενότητας Πιερίας

Παρουσία του Περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας, κ. Απόστολου Τζιτζικώστα, πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση για την κοπή της βασιλόπιτας των υπαλλήλων της Περιφερειακής Ενότητας Πιερίας, την Πέμπτη 24 Ιανουαρίου 2019, στην αίθουσα συνεδριάσεων της Περιφερειακής Ενότητας Πιερίας.

Στην εκδήλωση παρέστησαν, οι Περιφερειακοί Σύμβουλοι της Περιφερειακής Ενότητας Πιερίας, κ.κ. Απόστολος Τζόβας, Στέφανος Μπιτόπουλος,  Αριστείδης Αγγέλου και Δημήτρης Τσιμήτρης, ο Δήμαρχος Κατερίνης, κ. Σάββας Χιονίδης και ο Αναπληρωτής Δημάρχου Κατερίνης και Αντιδήμαρχος Κατερίνης, κ. Χρήστος Λεμονόπουλος.

Τη βασιλόπιτα ευλόγησε ο Πρωτοσύγκελος της Ιεράς Μητρόπολης Κίτρους Κατερίνης και Πλαταμώνος, Αρχιμανδρίτης, π. Βαρνάβας Λεοντιάδης, εκφράζοντας στους παριστάμενους  τις ευχές του για μια καλή χρονιά με υγεία, ειρήνη, δημιουργία και προκοπή.

Υγεία και ευτυχία για το 2019, ευχήθηκε στους υπαλλήλους της Π.Ε.Πιερίας,  ο  Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας. Ο κ. Τζιτζικώστας τους ευχαρίστησε για την αποτελεσματική και αποδοτική συνεργασία που έχουν αναπτύξει τόσα χρόνια, με γνώμονα την εξυπηρέτηση των πολιτών και την επιτυχή υλοποίηση του έργου της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας.

Ο Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας, άλλωστε, εξήρε την εργατικότητα του προσωπικού όλων των Περιφερειακών Ενοτήτων, που με συνέπεια και υπευθυνότητα κατορθώνουν να ανταποκρίνονται στις υπηρεσιακές ανάγκες, συμβάλλοντας στην επιτυχή εκτέλεση του ΕΣΠΑ της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, με αποτέλεσμα η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας να είναι πρώτη στην Ελλάδα, σε απορρόφηση πόρων του ΕΣΠΑ και από τις πρώτες σε ευρωπαϊκό επίπεδο.

Η Αντιπεριφερειάρχης Πιερίας, ευχήθηκε καλή χρονιά με υγεία, πρόοδο και ευτυχία στους υπαλλήλους και τις οικογένειές τους. Από την πλευρά της, ευχαρίστησε θερμά τους υπαλλήλους, για την ειλικρινή συνεργασία και την προσφορά τους  στο παραγόμενο έργο αλλά και για  τη συμβολή τους στην επιτυχημένη πορεία της Π.Ε.Πιερίας, που με δημιουργικότητα, σωστή οργάνωση και προγραμματισμό-όπως τόνισε- θα συνεχισθεί και τη νέα χρονιά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου