Τετάρτη, 16 Ιανουαρίου 2019

Την κοπή πίτας του πραγματοποίησε ο Σύνδεσμος Αποστράτων Σ.Ασφαλείας Ν.Πιερίας


Με την παρουσία τού Αντιπροέδρου τής ΠΟΑΣΑ, Νικόλαου Παπαδόπουλου, του Διοικητικού Συμβουλίου τού ΣΑΣΑ Ν.Πιερίας, εκπροσώπων Τοπικών Αρχών, αφυπηρετησάντων αλλά και εν ενεργεία Αστυνομικών καθώς και φίλων τού Συνδέσμου, πραγματοποιήθηκε η κοπή πίτας τού Συνδέσμου Αποστράτων Σωμάτων Ασφαλείας Ν.Πιερίας.

Η εκδήλωση αυτή έγινε την Κυριακή 13 Ιανουαρίου, στο Συνεδριακό Κέντρο τού Δ.Κατερίνης, πριν από την έναρξη της Γενικής Συνέλευσης του Συνδέσμου.

Τους παρισταμένους καλωσόρισε ο Πρόεδρος του Συνδέσμου, Δημήτριος Αδαμόπουλος ενώ την εκδήλωση συντόνιζε ο Αντιπρόεδρος Χρήστος Δέλλας.
Χαιρετισμούς απηύθυναν ο Βουλευτής Πιερίας Κώστας Κουκοδήμος, η Αντιπεριφερειάρχης Πιερίας Σοφία Μαυρίδου, ο Αναπληρωτής Δημάρχου Κατερίνης Τάκης Λεμονόπουλος, ο Αντιπρόεδρος της ΠΟΑΣΑ Νικόλαος Παπαδόπουλος αλλά και ο τ. Πρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Αστυνομικών Υπαλλήλων Χρήστος Φωτόπουλος.


Οι ομιλήσαντες ευχήθηκαν «καλή χρονιά», επαίνεσαν το έργο τής Διοίκησης του Συνδέσμου Αποστράτων Σωμάτων Ασφαλείας Ν.Πιερίας και εξέφρασαν τη συμπαράστασή τους ενώ ορισμένοι ομιλητές αναφερόμενοι στις πολιτικές εξελίξεις ευχήθηκαν για το 2019 να είναι μια αγωνιστική χρονιά προς όφελος της Χώρας.


Την πίτα ευλόγησε εκπρόσωπος του Σεβασμιοτάτου κ. Γεωργίου, ενώ το φλουρί τής πίτας βρήκε ο εν ενεργεία Αστυνομικός, Χρήστος Γραμματικόπουλος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου