Δευτέρα 21 Ιανουαρίου 2019

Με επιτυχία η ημερίδα της ΕΠΣ Πιερίας με θέμα "Ποδόσφαιρο ανάπτυξης και απόδοσης".

           
ΕΠΣ ΠΙΕΡΙΑΣ
      Επιτυχημένη η ανοιχτή ημερίδα της ΕΠΣ Πιερίας
 Με απόλυτη επιτυχία πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 18/1/2019 στο Ξενοδοχείο Mediterranean Village στην Παραλία Κατερίνης η ανοιχτή ημερίδα με θέμα: «Ποδόσφαιρο ανάπτυξης και απόδοσης.


Η σχέση γονέα και παιδιού – Ο ρόλος του προπονητή», που διοργάνωσε η ΕΠΣ Πιερίας με προσκεκλημένους δυο αξιόλογους εκπαιδευτές της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας κ. Μιχάλη Ιορδανίδη και κ. Άγγελο Κυρανούδη. Την ημερίδα παρακολούθησαν η Εκτελεστική, Τεχνική Επιτροπή,   σύσσωμη η Επιτροπή Διαιτησίας με τον πρόεδρο Γρηγόρη Λέφα και οι προπονητές των Μικτών ομάδων μας Κ-16 και Κ-14 της ΕΠΣ Πιερίας, εκπρόσωποι συλλόγων, αθλητές/ποδοσφαιριστές των Μικτών ομάδων και των Ακαδημιών, παράγοντες, προπονητές, διαιτητές και γονείς.

Χαιρετισμό απεύθυνε ο πρόεδρος της ΕΠΣ Πιερίας Αστέριος Τόκας με σύντομη αναφορά και στις πρωτοβουλίες της ΕΠΣ Πιερίας, τον συντονισμό υποστήριξε ο Βασίλης Τσακιρίδης εκπρόσωπος τύπου των Μικτών ομάδων. Οι δυο προσκεκλημένοι εκπαιδευτές/εισηγητές της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας  ανέλυσαν επιστημονικά τους παράγοντες σχέσεων γονέων – παιδιών – προπονητών, καθώς επίσης και το στρατηγικό – αναπτυξιακό σχέδιο και πλάνο της ΕΠΟ σχετικά με τις εθνικές ομάδες μας.
Η ΕΠΣ Πιερίας ευχαριστεί θερμά τους κ.κ. Άγγελο Κυρανούδη και Μιχάλη Ιορδανίδη, για την επιστημονική προσέγγιση των εισηγήσεων και για όλη τη χρονική διάρκεια της προγραμματισμένης Σχολής Προπονητών UEFA C, που διοργανώθηκε για μια ακόμη φορά από την ΕΠΣ Πιερίας και από 7/1/-19/1/2019 στην Κατερίνη.

Ευχαριστεί όλους τους παρευρισκόμενους καθώς και τους γονείς των ποδοσφαιριστών που στέκονται αρωγοί και συμπαραστάτες στο δύσκολο έργο διαπαιδαγώγησης των νεαρών ποδοσφαιριστών και όλους τους αθλητές, προπονητές, διαιτητές, παράγοντες και φίλους. Η ανοιχτή ημερίδα ήταν στους στόχους από μια σειρά εκδηλώσεων και αθλητικών δράσεων για την ανάπτυξη του αθλήματος του ποδοσφαίρου και ενημερώσεων γονέων, αθλητών, διαιτητών, προπονητών και παραγόντων. 
                                                                                                                               Από την ΕΠΣ Πιερίας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου