Πέμπτη 3 Ιανουαρίου 2019

Στα «λευκά» η δυτική και κεντρική Μακεδονία – Που χρειάζονται αντιολισθητικές αλυσίδες

Χιονοπτώσεις σημειώνονται αυτή την ώρα σε πολλές περιοχές της δυτικής και κεντρικής Μακεδονίας. Κλειστός είναι ο δρόμος Αγίου Βασιλείου, Χορτιάτη καθώς και ο δρόμος  Μελισσοχωρίου, Ωραιοκάστρου λόγω χιονόπτωσης ενώ χιονίζει και σε άλλες περιοχές περιμετρικά της Θεσσαλονίκης.

Ήδη από το πρωί σημειώνεται ασθενής η χιονόπτωση στα ορεινά της Χαλκιδικής  με τις αλυσίδες να είναι απαραίτητες στην Ε.Ο Θεσσαλονίκης- Ιερισσού από 65 έως 85 χιλιόμετρο και από Ταξιάρχη προς Παλαιοχώρα, ενώ στο Κιλκίς απαραίτητες οι αντιολισθητικές  αλυσίδες στο δρόμο από Γουμένισσα προς Μεγάλο Λιβάδι.

Σε Πέλλα και Ημαθία προς τα χιονοδρομικά κέντρα ενώ στο Κιλκίς από Γουμένισσα προς Μεγάλο Λιβάδι και στις Σέρρες προς Βροντού και Λαϊλιά.

Επίσης με αλυσίδες θα πρέπει να κινούνται οι οδηγοί και στα ορεινά της Ημαθίας,στην παλιά Ε.Ο Βέροιας – Κοζάνης μέσω Καστανιάς καθώς και στα ορεινά του νομού Καστοριάς.

Στην Πιερία στην Εθνική οδό Κατερίνης – Ελασσόνας από το 23ο έως το 44ο χλμ.

Στην Κοζάνη απαραίτητες είναι οι αλυσίδες στην Ε.Ο Κοζάνης- Φλώρινας, ο κάθετος άξονας την Εγνατίας οδού, η παλιά Εθνική οδός και σε όλο τον ορεινό όγκο.

Στην Καστοριά με αλυσίδες γίνεται η κυκλοφορία των οχημάτων στον επαρχιακό δρόμο Καστοριάς- Φλώρινας μέσω Βιτσίου και Κλεισούρας και στον επαρχιακό δρόμο Καστοριάς – Ιωαννίνων μέσω Κοτύλης καθώς και σε όλο το επαρχιακό ορεινό δίκτυο.

Στην Φλωρινα σε όλο το εθνικό και επαρχιακό δίκτυο και στον κάθετο άξονα της Εγνατίας οδού Φλώρινας- Νίκης.

Στα Γρεβενά απαραίτητες οι αλυσίδες σε όλο το εθνικό και επαρχιακό δίκτυο.
Πηγή: thessnews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου