Σάββατο 12 Ιανουαρίου 2019

Θέλει Κωστή Δεμηρτζόγλου η Νίκη Βόλου

Κοντά σε Δεμηρτζόγλου η Νίκη Βόλου
Μπορεί το μεταγραφικό πλάνο της Νίκης Βόλου να έχει καθυστερήσει να υλοποιηθεί, δεν σημαίνει όμως ότι δεν υπάρχουν καθημερινά επαφές και συζητήσεις με ποδοσφαιριστές που βρίσκονται στη λίστα των «θέλω» του προπονητικού τιμ.

Μπορεί το μεταγραφικό πλάνο της Νίκης Βόλου να έχει καθυστερήσει να υλοποιηθεί, δεν σημαίνει όμως ότι δεν υπάρχουν καθημερινά επαφές και συζητήσεις με ποδοσφαιριστές που βρίσκονται στη λίστα των «θέλω» του προπονητικού τιμ.

Η περίπτωση της μεταγραφής του Βαγγέλη Μάντζιου απασχόλησε για μεγάλο χρονικό διάστημα τη διοίκηση της ομάδας και τις τελευταίες μέρες οι επαφές με τον ποδοσφαιριστή ήταν καθημερινές. Μάλιστα, την Τετάρτη ο ποδοσφαιριστής ήρθε στον Βόλο για να συζητήσει με τον ίδιο τον κ. Ιμεράι, για τις προοπτικές μίας συνεργασίας. Η συζήτηση έγινε σε πολύ θετικό κλίμα, η πρόταση στον ποδοσφαιριστή έγινε και ακολούθησε ένα μπαράζ διαπραγματεύσεων ώστε να εξαντληθούν όλες οι πιθανότητες μίας μεταγραφικής κίνησης που θα τάραζε τα νερά όχι μόνο της Γ’ Εθνικής αλλά και της  Football League. Τo δικαιολογημένο υψηλό κασέ του ποδοσφαιριστή, προς το παρόν, στέκεται εμπόδιο σε μία τέτοια κίνηση, με τους υπεύθυνους της υλοποίησης του μεταγραφικού σχεδιασμού να στρέφονται και σε άλλες λύσεις.

Μετά τη λύση της συνεργασίας με τον Γιάννη Δωματά, η απόκτηση ενός παίκτη που θα μπορεί να καλύψει το αριστερό άκρο της επίθεσης αποτέλεσε προτεραιότητα για τη διοίκηση της Νίκης. Τα ονόματα που έπεσαν στο τραπέζι πολλά. Ένα από αυτά, αυτό του Κώστα Δεμηρτζόγλου για τον οποίο οι συστάσεις που τον ακολουθούν τον τοποθετούν ψηλά στη μεταγραφική λίστα. Οι επαφές με τον ποδοσφαιριστή είναι προχωρημένες και η συμφωνία μαζί του δύσκολα μπορεί να χαλάσει.

Ο Κώστας Δεμηρτζόγλου είναι 24 ετών, ξεκίνησε την καριέρα του από την U19 του ΠΑΟΚ ενώ στο παρελθόν έχει αγωνιστεί στον Αιγινιακό (2013-16), στον Αχιλλέα Νεοκαισάρειας, στον Διαγόρα Σεβαστής και στον ΝΠΣ Βόλος με τον οποίο την σεζόν 2017-2018 είχε 21 συμμετοχές έχοντας σκοράρει 3 φορές. Με τη φανέλα του Διαγόρα Σεβαστής, την περίοδο 2016-17 πέτυχε 14 γκολ σε 28 συμμετοχές. Ο ποδοσφαιριστής διαθέτει άριστη τεχνική κατάρτιση, ταχύτητα και εκτελεστική δεινότητα, στοιχεία που ζητά ο προπονητής για τον παίκτη που θα μπορεί να αγωνιστεί σε μία από τις δύο πτέρυγες της επίθεσης.
Πηγή: goalpost

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου