Παρασκευή 18 Ιανουαρίου 2019

Απεβίωσε η Καίτη Κουκουβίτου. Η αείμνηστη Καίτη των αδυνάτων της περιοχής μας

Η ΚΗΔΕΙΑ ΤΗΣ ΑΥΡΙΟ, ΣΤΙΣ 3 μ.μ. ΑΠΟ ΤΗ ΘΕΙΑ ΑΝΑΛΗΨΗ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ
Αποβίωσε στην Αθήνα, όπου  πρόσφατα είχε μετοικήσει η φαρμακοποιός Καίτη Κουκουβίτου, γνωστότατη στο κοινό της  πόλης, με τη μακρόχρονη διατήρηση του φαρμακείου της στη γωνία Μ. Αλεξάνδρου και Τσιμισκή, χώρος που βρήκαν μεγάλη βοήθεια και κατανόηση πολλοί συμπολίτες μας από τις ευπαθείς κοινωνικές ομάδες.

Δεν χορηγούσε μόνο δωρεάν τα φάρμακά τους, αλλά τους βοηθούσε και οικονομικά λόγω της υπερευαισθησίας της απέναντι στους πάσχοντες συνανθρώπους μας, που έβρισκαν στο φαρμακείο της ζεστό καταφύγιο.

Πέρα από την επαγγελματική δράση, η αείμνηστη Καίτη δραστηριοποιήθηκε  δυναμικά και στα  κοινά τόσο μέσα από το Φαρμακευτικό Σύλλογο Κατερίνης, όπου επανειλημμένα είχε εκλεγεί ως εκπρόσωπος στον Πανελλήνιο φαρμακευτικό σύλλογο, όσο και στη διοίκηση του Νοσοκομείου Κατερίνης, στα Νομαρχιακά, στις φεμινιστικές κινήσεις κ.λ.π.

Σημαντικότατη ήταν και η προσφορά της στο Σύλλογο Λιβαδιωτών Κατερίνης, όπου επανειλημμένα εκλέχθηκε   Πρόεδρος και επιτέλεσε σημαντικότατο πολιτιστικό έργο με ποικίλες πρωτοβουλίες.

Στο πατρικό  σπίτι στο Λιβάδι, φιλοξένησε κατά καιρούς πλήθος φίλων από τη Λάρισα, τον Τύρναβο, την Κατερίνη. Στην πόλη μας δημιούργησε ισχυρές φιλίες χάρη στην ευγένεια και προσήνεια του  χαρακτήρα της.

Σε έκτακτη σύσκεψη το Δ.Σ. του Συλλόγου Λιβαδιωτών Κατερίνης, αναγνωρίζοντας τη μεγάλη προσφορά της, αποφάσισε να παραστεί σύσσωμο και να καταθέσει στεφάνι στη μνήμη της, ευχόμενο και την εξ ύψους παρηγορία στους οικείους της.
Πηγή: Ολύμπιο Βήμα 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου