Τετάρτη 30 Ιανουαρίου 2019

Χωρίς Τσολακίδη και Πολύζο ο Αιγινιακός σήμερα κόντρα στον Βόλο

Ο Αιγινιακός έχει αποδείξει πως έχει καλύτερη αντίδραση στα παιχνίδια που «περιμένει» τον αντίπαλο και αυτό θα ψάξει κόντρα στον Βόλο την Τετάρτη (30/1).
Χωρίς τους τιμωρημένους Τσολακίδη, Πολύζο θα υποδεχθεί τον Βόλο ο Αιγινιακός την Τετάρτη (30/1 – 15:00) για τον εξ αναβολής αγώνα της 11ης αγωνιστικής της Football League.
Η ομάδα της βόρειας Πιερίας μετά την καλή εμφάνιση στην Κέρκυρα με τον 2ο της βαθμολογίας είναι «υποχρεωμένη» να αντιμετωπίσει και τον πρωτοπόρο Βόλο μόλις λίγα 24ωρα μετά.

Η εμφάνιση κόντρα στην ομάδα του Ιονίου και η ήττα 1-0 με γκολ στο τελευταίο 20λεπτο έδειξε πως ο Αιγινιακός ξέρει να παλεύει τα παιχνίδια και αυτό θα κάνει κόντρα στην ομάδα του Βόλου. Άλλωστε οι βαθμοί που έχει πάρει μέχρι τώρα είναι κυρίως με αντιπάλους που βρίσκονται, είτε στις υψηλές θέσεις της βαθμολογίας, είτε έχουν υψηλούς στόχους.

Ο τεχνικός του Αιγινιακού, Μιρσάντ Γιονούζ δεν θα έχει στη διάθεσή του τον Γιάννη Τσολακίδη που είδε κόκκινη κάρτα (2η κίτρινη) στην αναμέτρηση με την Κέρκυρα και τον Στέφανο Πολύζο που είχε δηλωθεί να εκτίσει την ποινή του απέναντι στον Βόλο.

Παράλληλα υπάρχει πρόβλημα με τον Σάββα Τοπαλίδη, ο οποίος έφυγε τραυματίας από την αναμέτρηση της Κυριακής και η θλάση που έχει υποστεί αναμένεται να επανεκτιμηθεί μέσα στην εβδομάδα ώστε να διαπιστωθεί το ακριβές διάστημα που θα μείνει εκτός. Για πρώτη φορά στην αποστολή συμπεριελήφθησαν οι νεοαποκτηθέντες Χρυσαφόπουλος, Παπάζογλου.

Στην αποστολή του Αιγινιακού βρίσκονται οι: Καραγκιόζης, Πλακάλο, Στάνιτς, Κούστα, Βελκόσκι, Γρανάδος, Ζήσης, Γιαλαμούδης, Προσκυνητόπουλος, Πετρούσης, Πιαστόπουλος, Ζαννάκης, Έππας, Παπαδόπουλος, Τσολακιδης, Μ. Τοπαλίδης, Χρυσαφόπουλος, Παπάζογλου.
Πηγή: footballleaguenews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου