Δευτέρα 7 Ιανουαρίου 2019

ΠΙΕΡΙΚΟΣ - Αποχώρισαν Βερνάρδος και Κραγιόπουλος. Ενδιαφέρον για δυο

Επαφές με Τσουλχάι-Τεμπερεκίδη ο Πιερικός
Μετά την απόκτηση του επιθετικού Νίκου Ντινόπουλου, που ολοκληρώθηκε και τυπικά, ο Πιερικός αναζητά δυο στόπερ στο… παζάρι, για να καλύψει το κενό του Στέφανου Κραγιόπουλου.

Μετά την απόκτηση του επιθετικού Νίκου Ντινόπουλου, που ολοκληρώθηκε και τυπικά, ο Πιερικός αναζητά δυο στόπερ στο… παζάρι, για να καλύψει το κενό του Στέφανου Κραγιόπουλου, που όπως αναμενόταν κατέληξε στον “γείτονα” Αχιλλέα Νεοκαισάρειας (δεύτερη αποχώρηση, μετά τον επιθετικό Θοδωρή Βερνάρδο, που μετακινήθηκε στον Άρη Παλαιοχωρίου).

Ο Νίκος Θεοδοσιάδης επιθυμεί την έλευση ενός έμπειρου και ενός νεαρού για το κέντρο των μετόπισθεν, δίπλα στους παραμένοντες Τσιούχα και Χατζηδίμπα, ενώ οι “μελανόλευκοι” ίσως κινηθούν και για μεσοεπιθετικό. Οι Κατερινιώτες για τη θέση του νεαρού στόπερ, κινήθηκαν ήδη για τους Εράλ Τσουλχάι (στη φωτο) και Τάσο Τεμπερεκίδη και είναι πιθανό να αποκτηθεί ο ένας, ανάλογα και με τις οικονομικές αξιώσεις τους.

Ο πρώτος είναι 19χρονος στόπερ, που έμεινε ελεύθερος μετά από ένα εξάμηνο στη Βέροια, πέρυσι έπαιξε ξανά στην κατηγορία με τον Μέγα Αλέξανδρο Τρικάλων, ενώ παλιότερα αγωνίστηκε στις ακαδημίες του Ολυμπιακού. Ο Τεμπερεκίδης έχει προϋπηρεσία σε Κ20 Άρη, Παναιγιάλειο, Αετό Ορφανού και Αναγέννηση Καρδίτσας.
Πηγή: arenafm

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου