Τρίτη 15 Ιανουαρίου 2019

ΠΙΕΡΙΚΟΣ - Κρίσιμη αναμέτρηση στο Α΄ ΔΑΚ με Απόλλωνα Μακρυχωρίου

Έτοιμος ο Πιερικός για την αυριανή κρίσιμη βαθμολογικά αναμέτρηση με τον Απόλλωνα Μακρυχωρίου. Η ομάδα της Πιερίας θέλει τους 3 βαθμούς της νίκης και θα τους επιδιώξει με όλες της τις δυνάμεις, αφού το τρίποντο θα της δώσει το δικαίωμα να περάσει πάνω απο την επικίνδυνη γραμμή του υποβιβασμού.

Ο Πιερικός βρίσκεται στην 10η θέση με 13 βαθμούς και η ομάδα της Καρδίτσας στην 6η με 17.  Το αυριανό είναι ένα απο τα τρία παιχνίδια που δεν πραγματοποιήθηκαν στα πλαίσια της 14ης αγωνιστικής, με την έδρα της ομάδας της Κατερίνης να έχει καλυφθεί απο χιόνια και να είναι αδύνατον να πραγματοποιηθεί το παιχνίδι της περασμένη Κυριακή. Γι αυτό και αναβλήθηκε.

Με τον Πιερικό αναμένεται να κάνει την πρώτη του εμφάνιση ο Νίκος Ντινόπουλος ο οποίος αποκτήθηκε πρόσφατα απο τη Νάουσα για να ενισχύσει την επιθετική γραμμή της ομάδας του Νίκου Θεοδοσιάδη, ενώ ο Κατερινιώτης τεχνικός εξετάζει 2-3 ακόμη περιπτώσεις ενίσχυσης, οι οποίες σύντομα αναμένεται να ολοκληρωθούν.

Επικρατεί καλό κλίμα στους κύκλους της Κατερινιώτικης ομάδας, με δεδομένο ότι υπάρχει διοικητική και αγωνιστική ηρεμία, με τους ανθρώπους της διοίκησης να περιμένουν τον κόσμο στο γήπεδο για να ενισχύσουν τις προσπάθειες των ποδοσφαιριστών ώστε να κατακτήσουν το τρίποντο.

Και το ρεπορτάζ για την ομάδα της Καρδίτσας, όπως αναφέρεται στο karditsasport.gr

Στην Κατερίνη κόντρα στον τοπικό και ιστορικό Πιερικό θα αγωνιστεί το απόγευμα της Τετάρτης (16/1) ο Απόλλων Μακρυχωρίου, στο πλαίσιο της εξ' αναβολής αναμέτρησης για την 14η αγωνιστική -πρώτη του δεύτερου γύρου- του 4ου ομίλου της Γ' Εθνικής.

Αυτό θα είναι το πρώτο επίσημο παιχνίδι για τους "κυανόλευκους" μετά από έναν μήνα αγωνιστικής απραξίας.

Παρά τις δυσκολίες με τις άσχημες καιρικές συνθήκες που επικρατούν στην περιοχή μας από τις αρχές του Γενάρη, ο Απόλλωνας προετοιμάστηκε κατάλληλα και αναμένεται να τα δώσει όλα για το θετικό αποτέλεσμα στην Κατερίνη.

Το παιχνίδι μόνο εύκολο δεν είναι καθώς ο αντίπαλος έχει ακριβώς τον ίδιο στόχο (παραμονή στην κατηγορία), ενώ θα επιδιώξει να πάρει και τη ρεβάνς από την ήττα της πρεμιέρας.

Σε ότι αφορά το έμψυχο δυναμικό, από την ομάδα αποχώρησαν τρεις προδοσφαιριστές (Τρούκης, Πατσιούρας, Μίντζαλι) ενώ αποκτήθηκαν ισάριθμοι (Κωτσοβός, Βαρλάμης, Τσιχαράπης).

Στα αγωνιστικά, η προετοιμασία ολοκληρώθηκε χωρίς προβλήματα κι έτσι ο έμπειρος τεχνικός Θάνος Θεοδώρου θα έχει όλους τους ποδοσφαιριστές στη διάθεσή του για αυτή τη δύσκολη εκτός έδρας αποστολή.

Αναλυτικά η αποστολή του Απόλλωνα:

Γεωργαντζάς, Σιώκας, Τεντολούρης Δ., Κουλοκλτσής, Ισούφης, Τζιλός, Κατσιγιάννης, Κρανιώτης, Μυργιώτης, Τεντολούρης Α., Τζουμάκης, Τζιμπούκας, Μβελέ Τζούνιορ, Ξέρρας, Αργυρόπουλος, Κωτσοβός, Βαρλάμης, Τσιχαράπης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου