Δευτέρα 14 Ιανουαρίου 2019

Στον Ατρόμητο τώρα και τον ΠΑΟΚ το καλοκαίρι το μυαλό του Δημήτρη Γιαννούλη!

Μπορεί δημοσιεύματα από την Αθήνα να δίνουν κλεισμένο τον Δημήτρη Γιαννούλη στην Ιταλία και πιο συγκεκριμένα στη Σαμπντόρια, ωστόσο κάτι τέτοιο δεν ισχύει.

Ο Κατερινιώτης αριστερός μπακ που αγωνίζεται με τη μορφή δανεισμού από τον ΠΑΟΚ στον Ατρόμητο, με τις εμφανίσεις του έχει προσελκύσει το ενδιαφέρον της Ρεν, της Σαμπντόρια, αλλά και ακόμα μιας ιταλικής ομάδας.

Ωστόσο, αυτή που έχει ψάξει περισσότερο το θέμα του είναι η Σαμπντόρια με τον σύλλογο από τη Γένοβα μάλιστα να γνωρίζει και τη ρήτρα του ποδοσφαιριστή που είναι κοντά στα 2.5 εκατομμύρια ευρώ.

Μέχρι στιγμής οι Γενοβέζοι δεν έχουν κάνει την κίνηση τους και ο λόγος είναι πως στη θέση του αριστερού μπακ υπάρχουν ήδη τέσσερις ποδοσφαιριστές!

Η Σαμπντόρια θα προσπαθήσει να αποχωριστεί δύο από αυτούς, πιθανότατα τους Μούρου και Ντοντό και στη συνέχεια ίσως κινηθεί για τον Γιαννούλη.

Πάντως, τη δεδομένη στιγμή το μυαλό του ταλαντούχου αριστερού μπακ είναι μόνο στην πορεία του με τον Ατρόμητο, ενώ η επιθυμία του είναι το καλοκαίρι να επιστρέψει στη Θεσσαλονίκη και τον ΠΑΟΚ.
Πηγή: thessports.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου