Τετάρτη 2 Ιανουαρίου 2019

Αποχαιρέτησε το 2018 ο Οργανισμός Φεστιβάλ Ολύμπου (ΟΡ.ΦΕ.Ο.)

ΑΠΟΧΑΙΡΕΤΩΝΤΑΣ ΤΗ ΧΡΟΝΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΟΡ.ΦΕ.Ο.
    Με ανταλλαγή ευχών και δώρων μεταξύ διοίκησης και συνεργατών,  αποχαιρέτησε το 2018 ο Οργανισμός Φεστιβάλ Ολύμπου (ΟΡ.ΦΕ.Ο.).

  Λίγες ώρες πριν αλλάξει ο χρόνος η ζεστή τελετή πραγματοποιήθηκε στον πολυχώρο του βιβλιοπωλείου «Μάτι» στην Κατερίνη, με τον πρόεδρο του Οργανισμού, Γρηγόρη Παπαχρήστο, ως οικοδεσπότη, να σκιαγραφεί τα όσα καθόρισαν και σημάδεψαν το 47ο Φεστιβάλ Ολύμπου 2018 αλλά και την απελθούσα χρονιά.


  Παράλληλα ο κ. Παπαχρήστος πέρα από τις ευχαριστίες και τις ευχές για το νέο έτος, παρουσίασε και το περίγραμμα των όσων προγραμματίζονται για το επερχόμενο 48ο Φεστιβάλ Ολύμπου, επισημαίνοντας: «Με γνώμονα την εμπειρία καθώς και την μέχρι τώρα επιτυχή πορεία του Φεστιβάλ Ολύμπου, οφείλουμε και είμαστε βέβαιοι ότι θα πετύχουμε το καλοκαίρι του 2019, να παρουσιάσουμε ακόμα καλύτερο και ποιοτικότερο πρόγραμμα. Γνωρίζετε ότι ήδη προετοιμαζόμαστε για αυτό, αλλά παράλληλα οργανώνουμε μέχρι τότε και άλλες εκδηλώσεις. Θα τα παρουσιάσουμε όλα αυτά βέβαια, στην απολογιστική συνέλευση που θα πραγματοποιηθεί στα τέλη Ιανουαρίου. Και βέβαια σε αυτή μας την προσπάθεια θέλουμε αρωγούς και συμπαραστάτες όλους του θεσμικούς φορείς και τους πολίτες της Πιερίας. Καλή και παραγωγική χρονιά.»

  Σύντομο πέρασμα για ευχές πραγματοποίησαν ο Βουλευτής Πιερίας, Χάρης Τζαμακλής, ο πρώην δήμαρχος Κατερίνης, Μενέλαος Τερζόπουλος, τα μέλη του ΟΡ.ΦΕ.Ο., Μπάμπης Ζαπουνίδης και ο συντοπίτης μας αρχαιολόγος και επί σειρά ετών προϊστάμενος αρχαιοτήτων Ηπείρου, Κώστας Ζάχος, ο υποψήφιος Δήμαρχος Κατερίνης Γιώργος Νταντάμης, που συνέπεσε να επισκεφθούν το βιβλιοπωλείο. Τα πρωτοχρονιάτικα κάλαντα απέδωσαν στους παρευρισκομένους, τα μέλη του εργαστηρίου κρητικής παράδοσης και πολιτισμού Πιερίας «Το Ξαθέρι».

  Η διοίκηση του Οργανισμού Φεστιβάλ Ολύμπου ευχαριστεί τους υπεύθυνους του βιβλιοπωλείου «Μάτι» για τη φιλοξενία. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου