Τετάρτη 9 Ιανουαρίου 2019

ΤΡΑΓΙΚΟ - Αυτοκτόνησε 20χρονος ποδοσφαιριστής λόγω ερωτικής απογοήτευσης!

Ποδοσφαιριστής με δελτίο στο παρελθόν στον Αετό Γοργόνας, ομάδα της Β’ Κατηγορίας της ΕΠΣ Ξάνθης, ήταν ο 20χρονος νέος που κρεμάστηκε τα ξημερώματα της Τρίτης. Η αυτοκτονία του έχει συγκλονίσει όλη την τοπική κοινωνία της Ξάνθης.

Ο νεαρός Ντογκουαγκάν Καραοσμάν έβγαλε το σχολείο στην πόλη της Ξάνθης (Γυμνάσιο και Λύκειο) και είχε περάσει εδώ και πάνω από ένα χρόνο φοιτητής στα Γιάννενα, όπου και σπούδαζε.

Για αυτόν τον λόγο δεν είχε αγωνιστεί την τρέχουσα περίοδο με την ομάδα της Γοργόνας καθώς είχε μεταφέρει το δελτίο του στην Ήπειρο και έπαιζε μπάλα με την ομάδα του ΑΠΟΕΛ στη Β’ Κατηγορία του εκεί τοπικού πρωταθλήματος (φωτο από αγώνα εκεί).

Η αστυνομία διεξάγει έρευνες για τον λόγο που τον οδήγησε στην αυτοχειρία. Ωστόσο, σύμφωνα με δημοσιογραφικές πληροφορίες από το στενό του περιβάλλον που επικαλείται ο «Μαχητής», ο θάνατός του 20χρονου οφείλεται σε λόγους ερωτικής απογοήτευσης.

Στις 05.30 τα ξημερώματα της Τρίτης, νεκρό βρήκε το παλικάρι της η μητέρα του στην αποθήκη του σπιτιού τους, όταν πήγε να δει για ποιον λόγο καθυστέρησε να φέρει τα ξύλα για την σόμπα.

Ο νεαρός ξεκίνησε εκείνη την ώρα να φέρει ξύλα από την αποθήκη για να αντιμετωπίσει η οικογένεια το ψύχος, ωστόσο ευβρισκόμενος εκεί, πήρε την απόφαση να βάλει τέλος στη ζωή του.

Έτσι έβαλε ένα σκοινί στο λαιμό του και κρεμάστηκε με αποτέλεσμα επειδή καθυστερούσε να τον αναζητήσει και να τον βρει εκεί νεκρό η μητέρα του που στη συνέχεια ειδοποίησε την Αστυνομία.

Ο ιατροδικαστής απέκλεισε εγκληματική ενέργεια αφού ο εκλιπών άφησε σημείωμα που εξηγούσε τον λόγο για τον οποίο αποφάσισε να θέσει τέλος στη ζωή του, ενώ και οι συγγενείς του ανέφεραν τα ίδια πράγματα στους αστυνομικούς.

Το άψυχο σώμα του νεαρού, ο οποίος πήγαινε στο Λύκειο μέσα στην πόλη της Ξάνθης και έδωσε πανελλήνιες εξετάσεις για να περάσει στα Γιάννενα, μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Ξάνθης όπου απλά διαπιστώθηκε ο θάνατός του.
Πηγή: Thrakisports

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου