Κυριακή 27 Ιανουαρίου 2019

Αχιλλέας Νεοκαισάρειας-ΓΣ Αλμυρός 2-1 Μεγάλη νίκη με ανατροπή!

Μεγάλη νίκη του Αχιλλέα Νεοκαισάρειας με 2-1 απέναντι στην πολύ καλή ομάδα του Αλμυρού. Η ομάδα της Πιερίας άν και έμεινε νωρίς πίσω στο σκορ, κατάφερε να ανατρέψει το εις βάρος της 0-1 και να πάρει ένα πολύ σημαντικό για τη συνέχεια τρίποντο.

Τα πρώτα λεπτά του αγώνα ανήκουν στους φιλοξενούμενους που κατάφεραν μόλις στο 6ο λεπτό να προηγηθούν με κεφαλιά του Τζουβάρα μετά απο σέντρα του Κοντοβά.
Ο Αχιλλέας αντέδρασε και είναι χαρακτηριστικό ότι η ομάδα του Σταύρου Παπαδόπουλου, είχε 7 τελικές προσπάθειες απο το 10ο μέχρι το 45ο λεπτό του πρώτου μέρους.

Το ημίχρονο βρήκε την ομάδα του Αλμυρού να προηγείται με 0-1 αλλά η μεγάλη ανατροπή πραγματοποιήθηκε στο 2ο μέρος. Αρχικά ο Αχιλλέας ισοφάρισε σε 1-1 στο 52, όταν σε εκτέλεση φάουλ του Κώστα Αποστολίδη, η μπάλα θα βρεί στο τοίχος, θα σηκωθεί ψηλά στον αέρα και θα αιφνιδιάσει τον τερματοφύλακα του Αλμυρού Βίτσο.
Νωρίτερα ο Βασιλειάδης πραγματοποίησε την απόκρουση του αγώνα, όταν κατέβασε απο το "Γ"
της εστίας του την κεφαλιά του Τζουβάρα μετά απο ωραία σέντρα του Αλεξανδρή.

Στο 62΄και μετά απο πολύ όμορφη συνεργασία των παικτών του Αχιλλέα, ο Κατσαμάγκας θα βρεθεί απέναντι στον Βίτσο και θα πλασάρει σωστά, πετυχαίνοντας το τελικό 2-1!

Διαιτητής ο Στόλης με βοηθούς τους Μεταξιώτη και Γεωργόπουλο

Αχιλλέας Νεοκαισάρειας (Σταύρος Παπαδόπουλος): Βασιλειάδης, Κατσαρός (46΄Ναλμπαντίδης), Δερμίσης, Κραγιόπουλος, Τσιμπούκας, Αποστολίδης, Ίτσιος Δ., Παγωνίδης, Κατσαμάγκας (90΄λ.τ. Χαλκίδης), Παπαδόπουλος (80΄Καταχιώτης), Ίτσιος Κ.

Γ.Σ. Αλμυρός (Στέλιος Αρσενίου): Βίτσος, Καρράς, Ναουμίδης (82΄Ματθαίου), Στουρνάρας, Μπαρούτας, Βέργος, Αλεξανδρής, Τσιώλης (75΄Τσελεπής), Αναστασίου, Κοντοβάς,  (64΄Γκίκας).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου