Τετάρτη 16 Ιανουαρίου 2019

Πιερικός-Απόλλωνας Μακρυχωρίου 2-1 Στις καθυστερήσεις το τρίποντο ο Σεχολάρι!

Το πρώτο παιχνίδι του 2019 ήταν θετικό σε συγκομιδή βαθμών για την ομάδα της Κατερίνης. Πιερικός και Απόλλωνας Μακρυχωρίου δημιούργησαν ευκαιρίες και θα μπορούσαν να πάρουν το τρίποντο και οι δυο, σε ένα παιχνίδι που η ομάδα του Νίκου Θεοδοσιάδη ήταν εμφανώς καλύτερη στο πρώτο μέρος αλλά βρέθηκε να χάνει με 0-1.
Στην επανάληψη θα μπορούσε να χαμογελάσει τόσο η Κατερινιώτικη, όσο και η ομάδα της Καρδίτσας  αλλά τελικά ο Σεχολάρι "μίλησε" στις καθυστερήσεις και με όμορφη προσπάθεια έδωσε τη νίκη στην ομάδα του.

Η πρώτη μεγάλη ευκαιρία στο 10΄με τον Μηλιώτη να μην προλαβαίνει την μπάλα για να ανοίξει το σκορ και τον Γεωργατζά να μπλοκα΄ρει και η δεύτερη στο 12΄με τον Δαδάκο μέσα από την περιοχή να σουτάρει από καλή θέση και η μπάλα να περνάει ελάχιστα άουτ.
Στο 14΄ ο Δαδάκος θα βρεθεί ολομόναχος στο ύψος της μικρής περιοχής από γύρισμα μέσα στην περιοχή, θα πλασάρει και η μπάλα θα βρεί σε αμυντικό  που επάνω στη γραμμή θα απομακρύνει.
Στο 23΄καλό σουτ του Κωτσιαρίδη μέσα από την περιοχή, θα μπλοκάρει ο τερματοφύλακας της Καρδιτσιώτικης ομάδας.

Στο υπόλοιπο του 1ου μέρους ο Πιερικός συνέχισε να μένει ψηλά στην περιοχή των φιλοξενουμένων και να πιέζει για το γκολ δημιουργώντας κάποιες καλές φάσεις αλλά χωρίς να καταφέρνει να φτάσει στο γκολ, ενώ ο Απόλλωνας γινόταν επικίνδυνος μόνο στις αντεπιθέσεις του.
Σε μια από αυτές και λίγο πρίν να λήξει το πρώτο 45λεπτο η μπάλα τιμώρισε τους Κατερινιώτες  σε  φάουλ που κέρδισε έξω από την περιοχή σε αντεπίθεση της η ομάδα του Μακρυχωρίου ο Μυριώτης με απευθείας εκτέλεση έκανε το 0-1.

Με το ξεκίνημα του 2ου ημιχρόνου ο Απόλλωνας έφτασε κοντά στο 0-2 όταν το πλασέ του Μυριώτη δε βρήκε στόχο μετά από καλή ενέργεια και συρτή πάσα του Τσιχαράπη από αριστερά.
Στο 61΄ο Κραγιόπουλος με φοβερό σουτ-κεραυνό θα ισοφαρίσει το παιχνίδι από τα 30 περίπου μέτρα!
Στο 85΄ο Κατσιγιάννης βρέθηκε μόνος του με τον Πατσιογιώργο μετά απο λάθος γύρισμα στην περιοχή του Πιερικού αλλά ο τερματοφύλακας της Κατερινιώτικης ομάδας δε νικήθηκε απο τον Καρδιτσιώτη επιθετικό.

Σεχολάρι και Μπατσαράς δεν κατάφερνα στις καθυστερήσεις να προλάβουν την μπάλα απέναντι στον Γεωρτγατζά που βγήκε έξω απο την περιοχή του και απομάκρυνε με δυσκολία κάτι που δεν έγινε 2 λεπτά αργότερα όταν ο Σεχολάρι κατάφερε να βγεί μόνος του μέσα στην περιοχή, να περάσει την μπάλα επάνω απο τον τερματοφύλακα της Καρδιτσιώτικης ομάδας και να δώσει το πολύτιμο τρίποντο στην ομάδα του!

Διαιτητής ο Αναστασόπουλος με βοηθούς τους Γούτα και Μαλανδρή

Πιερικός (Νίκος Θεοδοσιάδης): Πατσιογιώργος, Κραγιόπουλος, Τσιούχας, Τουλίκας, Καρτσαμπάς, Λαζαρίδης, Δαδάκος (70΄ Λαμπίρης), Σκλιοπίδης 89΄Ναρίνογλου), Σεχολάρι, Κωτσιαρίδης (46΄Ντινόπουλος), Μηλιώτης (75΄Μπατσαράς)

Απόλλωνας Μακρυχωρίου (Θάνος Θεοδώρου): Γεωργατζάς, Τσιμπούκας, Κουλοκτσής
(54΄Εμβέλε), Τζίλος, Ισούφης (84΄Σταύρου), Κοντοβάς, Κατσιγιάννης, Κοτσοβός, Κρανιώτης, Τσιχαράπης, Μυριώτης (75΄Αργυρόπουλος).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου