Τετάρτη 30 Ιανουαρίου 2019

Βραβεύτηκε η Κ15 της ΠΑΕ Ποντίων Κατερίνης στην γιορτή της ΕΠΣ Μακεδονίας

Πραγματοποιήθηκε η ετήσια γιορτή της ΕΠΣ Μακεδονίας στην αίθουσα Τελετών του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης η οποία ήταν αφιερωμένη στον αγώνα ενάντια της έμφυλης βίας και στην αξία της ανθρώπινης ζωής.
Κατά τη διάρκεια της τιμήθηκαν σωματεία που διακρίθηκαν την αγωνιστική περίοδο 2017 – 2018 και πρόσωπα με ιδιαίτερη προσφορά στον Πολιτισμό, τον Αθλητισμό και το Ποδόσφαιρο.

Τιμήθηκαν παλαίμαχοι ποδοσφαιριστές, ερασιτέχνες παράγοντες, προπονητές, ερασιτέχνες ποδοσφαιριστές και ποδοσφαιριστριες , γιατροί, δημοσιογράφοι διαιτητές, σωματεία για την άνοδο κατηγορίας και τμήματα υποδομής για τις διακρίσεις που πέτυχαν την προηγούμενη χρονιά.
Παρέστησαν πλήθος επωνύμων, Πρόεδρος ΕΠΟ, περιφερειάρχης Κ.Μ., Bουλευτές όλων των κομμάτων, πρόεδροι ΕΠΣ, παράγοντες ομάδων Super League,προπονητές, αθλητές και πλήθος κόσμου.

Παρόν σε αυτή την μεγάλη γιορτή και η ΠΑΕ ΠΟΝΤΙΩΝ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ η οποία βραβεύτηκε από την ΕΠΣΜ για την πρώτη θέση που κατέκτησε στον όμιλο της την χρονιά 2017-2018 στην ηλικία Κ-15 αλλά και την τρίτη θέση που κατέκτησε τελικά στην κατηγορία


Το βραβείο παρέλαβαν οι αθλητές Μακρίδης Κωνσταντίνος, Δημάσης Μιχαήλ και Σιδηρόπουλος Σάββας, συνοδευόμενοι από τον προπονητή τους Κραγιόπουλο Κωνσταντίνο.

Σημαντική στιγμή για τον σύλλογο που εκπροσωπεί αδιάλειπτα και επάξια εδώ και αρκετά χρόνια  το ποδόσφαιρο της Πιερίας, χτίζοντας την δικιά της ιστορία στα αξιόλογα πρωταθλήματα της ΕΠΣΜ 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου