Δευτέρα 14 Ιανουαρίου 2019

Φωκικός-Αχιλλέας Νεοκαισάρειας 1-1 Ισοφαρίσθηκε με πέναλτι ο Αχιλλέας

Όπως τελείωσε ο προηγούμενος χρόνος έτσι άρχισε και το 2019 για τον Φωκικό αφού για ακόμη μία φορά δεν κατάφερε να πάρει το τρίποντο απέναντι σε έναν πιο αδύναμο αντίπαλο.
Η ομάδα της Άμφισσας, που έχει ήδη κάνει πολλές αλλαγές στο ρόστερ, ξεκίνησε νωθρά δίνοντας την ευκαιρία στους φιλοξενούμενους να σκοράρουν μόλις στην πρώτη επίσκεψή τους στα καρέ του Παπαδόπουλου.
Χωρίς να πατάει καλά στο γήπεδο ο Φωκικός και με εμφανές πρόβλημα στη μεσαία γραμμή δεν ήταν δημιουργικός αφήνοντας το πρώτο μέρος να πάει χαμένο αφού ουσιαστικά δεν αντέδρασε μέχρι το 45 στο τέρμα που είχε δεχθεί, παρά τις δύο ευκαιρίες προς το τέλος του ημιχρόνου από ισάριθμες σέντρες.

Στην επανάληψη ήταν σαφώς καλύτερος με το κέντρο να συνεχίζει να δείχνει αδυναμίες και τους δύο επιθετικούς, Γουόρντεν και Μεγάλο, να αναγκάζονται να γυρνούν πολύ πίσω για να πάρουν την μπάλα. Ωστόσο, παίζοντας με περισσότερο πάθος και χάρη σε ατομικές κυρίως ενέργειες δημιούργησε αρκετές ευκαιρίες αλλά χρειάστηκε ένα πέναλτι για να φτάσει στην ισοφάριση. Στο τελευταίο τέταρτο το παιχνίδι άνοιξε πολύ κυρίως λόγω της ανόδου παικτών του Φωκικού στην επίθεση και θα μπορούσαν να σκοράρουν και οι δύο ομάδες, με τους γηπεδούχους να έχουν σαφώς περισσότερες ευκαιρίες, αλλά τελικά το ισόπαλο αποτέλεσμα παρέμεινε.

Πέρα από το πρόβλημα που είχε ο Φωκικός, προφανώς και λόγω των σημαντικών αλλαγών στο ρόστερ, στο να συνδυαστούν οι παίκτες του κρίσιμοι παράγοντες για την τελική έκβαση του αγώνα ήταν και οι συνεχείς καθυστερήσεις των φιλοξενούμενων από τα πρώτα κιόλας λεπτά, αφού βρίσκονταν μπροστά στο σκορ, που έκοβαν τον ρυθμό του αγώνα, αλλά και η ανεκτικότητα του διαιτητή στα σκληρά μαρκαρίσματα των φιλοξενούμενων στους οποίους χαρίστηκε σε πολλές περιπτώσεις.

Ο προπονητής του Φωκικού, Νικος Μαρωνίτης, χρησιμοποίησε τους: Παπαδόπουλο, Κουρελή, Ζιώγα, Καρδάση, Πιέτρι, Μουράντοφ, Κακάμη, Χατζηστάμου, Warden, Κολοβό και Μεγάλο.
Πηγή: amfissaface

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου