Τετάρτη 31 Οκτωβρίου 2018

Γ. Ολύμπιος Λόφου - Ευχαριστήριο στον Γιάννη Συμεωνίδη!

Ευχαριστήριο στον ειδικό σύμβουλο της ΕΠΣ Πιερίας και γνωστό επιχειρηματία της περιοχής μας Γιάννη Συμεωνίδη γνωστοποίησε ο Γ. Ολύμπιος Λόφου.

ΕΠΣ Πιερίας-ΕΠΣ Ημαθίας (ΝΕΟΙ) 4-1 φωτο



ABBEY SPORT CAFΕ!


ΕΠΣ Πιερίας-ΕΠΣ Ημαθίας (ΠΑΙΔΩΝ) 1-2 φωτο


ΕΠΣ Πιερίας-ΕΠΣ Ημαθίας ΠΑΙΔΕΣ 1-2 Οι δηλώσεις των προπονητών (βίντεο)

Δείτε το βίντεο της Pieria24 με τις δηλώσεις των προπονητών, μετά την εκτός έδρας νίκη της ομάδας Παίδων της ΕΠΣ Ημαθίας επί της αντίστοιχης της ΕΠΣ Πιερίας, με 2-1.

Ειδικός Σύμβουλος στην ΠΑΕ Ηρακλής ο Γιάννης Παπαδόπουλος!

Θέση ειδικού συμβούλου στην ΠΑΕ Ηρακλής αναλαμβάνει ο Κατερινιώτης Γιάννης Παπαδόπουλος.
Μεταξύ άλλων θα αποτελεί τον υπεύθυνο των γραφειοκρατικών διαδικασιών.

Υποβολή Πρότασης Αναβάθμισης Διυλιστηρίου Λιτοχώρου στο Πρόγραμμα Φιλόδημος

Η προσπάθεια Αναβάθμισης της ποιότητας ζωής…. αδιάκοπη.
Με σκοπό τη βελτίωση της καθημερινότητας και της ποιότητας ζωής των πολιτών του Δήμου μας, ο Δήμαρχος Δίου – Ολύμπου, Κώστας Δημόπουλος και η δημοτική αρχή, σε συνεργασία με μηχανικούς της Τεχνικής Υπηρεσίας του Δήμου και της Περιφερειακής Ενότητας Πιερίας, με την οποία έχει συναφθεί διαβαθμική σύμβαση συνεργασίας, υπέβαλαν πρόταση χρηματοδότησης πλήρους αναβάθμισης του Διυλιστηρίου Λιτοχώρου, ώστε να επιλυθούν οριστικά τα όποια προβλήματα υδροδότησης του βορείου τομέα του οικισμού.

ΕΠΣ ΠΙΕΡΙΑΣ-ΕΠΣ ΗΜΑΘΙΑΣ 4-1 στους Νέους - Δυο γκολ ο Ασλανίδης!

Δεν άφησε πολλά περιθώρια αντίδρασης στους αντιπάλους της η ομάδα του Παναγιώτη Αμανατίδη που δίκαια έφτασε στη νίκη με σκορ 4-1. Οι Νέοι της ΕΠΣ Πιερίας ήταν "καλοκουρδισμένοι" και ήξεραν τι θέλουν μέσα στον αγωνιστικό χώρο, απέναντι σε μια εξίσου καλή ομάδα όπως ήταν αυτή της Ημαθίας.

ΕΠΣ ΠΙΕΡΙΑΣ-ΕΠΣ ΗΜΑΘΙΑΣ 1-2 στους Παίδες. Με ανατροπή οι φιλοξενούμενοι!

Πρωτάθλημα Προεπιλογής Εθνικών Ομάδων
Μπορεί να προηγήθηκαν οι ποδοσφαιριστές του Παναγιώτη Κυπαρίσση, ανοίγοντας πρώτοι το σκορ στην αναμέτρηση με την ομάδα της Ημαθίας, δεν κατάφεραν όμως τελικά να πάρουν τους πρώτους βαθμούς, ή τον βαθμό στο πρωτάθλημα.
Οι νεαροί απο την Πιερία ήταν καλύτεροι στο πρώτο ημίχρονο, με τους φιλοξενούμενους να ισορροπούν στην επανάληψη και σταδιακά να εμφανίζονται ανώτεροι κατά διαστήματα στον αγωνιστικό, παίρνοντας τελικά τη νίκη αφού ήταν πιο εύστοχοι στις τελικές τους προσπάθειες.

ΕΠΣ Πιερίας-ΕΠΣ Ημαθίας 1-2 στους Παίδες, 4-1 στους Νέους!

Πρίν λίγο τελείωσαν τα παιχνίδια της πρεμιέρας για το Πρωτάθλημα Προεπιλογής Εθνικών Ομάδων στο ενωσιακό γήπεδο της Πιερίας.

Σήμερα η πρεμιέρα για ΠΑΙΔΕΣ και ΝΕΟΥΣ ΕΠΣ Πιερίας!

Α2 Ανδρών volleyball: Αποτελέσματα 4ης-Βαθμολογία-Επόμενη 5η αγωνιστική

Τα αποτελέσματα της 4ης Αγωνιστικής

 ΜΓΣ Απόλλων-Πήγασος Πολίχνης  1 - 3
17 - 25  15 - 25  25 - 22  16 - 25

 ΣΦΚ Πιερικός-ΑΣ Άθλος  3 - 1
25 - 22  24 - 26  25 - 17  25 - 12

“Θέλω να γυρίσω στον ΠΑΟΚ”

Σε Ρ/Σ της Θεσσαλονίκης μίλησε ο Δημήτρης Χατζηισαΐας ο οποίος αναφέρθηκε στην σημερινή αναμέτρηση του Ατρόμητου με τον Ηρακλή, ενώ τόνισε ότι θέλει να διεκδικήσει μια θέση στον ΠΑΟΚ την νέα χρονιά.

Πόντος-χρυσάφι μέσα στην Πάτρα!

Αποτέλεσμα ψυχολογίας και... θάρρους η ισοπαλία (2-2) του Αιγινιακού στην Πάτρα όπως τόνισε ο Απόστολος Χαραλαμπίδης στις δηλώσεις του στο footballleaguenews.gr.
Θύτης σε μία από τις εκπλήξεις της πρεμιέρας έγινε ο Αιγινιακός με το 2-2 που απέσπασε στην έδρα της Παναχαϊκής.

Ανακοίνωση για εκτέλεση βολών στο πεδίο βολής αρμάτων του Λιτοχώρου

Α Ν Α Κ Ο Ι Ν Ω Σ Η
ΕΚΤΕΛΕΣΗΣ ΒΟΛΩΝ ΣΤΟ ΠΕΔΙΟ ΒΟΛΗΣ ΑΡΜΑΤΩΝ ΛΙΤΟΧΩΡΟΥ
Ανακοινώνεται ότι, κατά τα χρονικά διαστήματα από 01 έως 30 Νοε 18 και από ώρα 07:00 έως 24:00, θα εκτελούνται βολές αρµάτων, Πυροβολικού, βαρέων όπλων Πεζικού, καθώς και ελικοπτέρων, στο πεδίο βολής αρµάτων Λιτοχώρου.

Το Μουσικό Σχολείο Κατερίνης στην Αντιπεριφερειάρχη Πιερίας

Με την Αντιπεριφερειάρχη Πιερίας και Θεματική Αντιπεριφερειάρχη Παιδείας και Κοινωνίας των Πολιτών της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, κ. Σοφία Μαυρίδου, συναντήθηκε ο Διευθυντής του Μουσικού Σχολείου Κατερίνης, κ. Γεώργιος Βαρδακώστας μαζί με αντιπροσωπεία του 15 μελούς Μαθητικού Συμβουλίου του Μουσικού Σχολείου Κατερίνης και του Συλλόγου Γονέων του σχολείου.

Γ. Ολύμπιος Λόφου - Ευχαριστήριο στον Κώστα Κουκοδήμο!

Ευχαριστήριο προς τον βουλευτή Ν.Δ Πιερίας και υποψήφιο δήμαρχο Δ. Κατερίνης Κώστα Κουκοδήμο γνωστοποίησε ο Γ. Ολύμπιος Λόφου. Για μια ακόμη χρονιά, ο Κουκοδήμος ενισχύει την ομάδα της Πιερίας.

Διασυλλογικοί αγώνες κωπηλασίας στον Ναυτικό Όμιλο Γιαννιτσών (Ο Λουδίας)

Το Σάββατο 27/10/2018 πραγματοποιήθηκαν διασυλλογικοί αγώνες κωπηλασίας «Μακεδονομάχος καπ. ΓΚΟΝΟΣ ΓΙΩΤΑΣ » στο Ναυτικό όμιλο Γιαννιτσών στο διεθνές κωπηλατικό κέντρο στον ποταμό Λουδία.
Η ημέρα των αγώνων κύλισε άψογα με τους οικοδεσπότες να δίνουν τον καλύτερο τους εαυτό, πραγματοποιώντας εξαιρετικούς αγώνες.

Σύνδεσμος Διαιτητών Ποδοσφαίρου Ν. Πιερίας - Συγχαρητήριο στους διαιτητές μέλη των εθνικών κατηγοριών!

Το Δ.Σ. του Συνδέσμου Διαιτητών Ποδοσφαίρου Ν. Πιερίας μετά την πλήρη κατάρτιση των πινάκων διαιτησίας Εθνικών κατηγοριών θέλει να συγχαρεί τόσο τους διαιτητές-μέλη του που αξιολογήθηκαν, όσο και αυτούς που προσπάθησαν και δεν τα κατάφεραν.

Ο δραστήριος Κτηνοτροφικός Σύλλογος Αττικής

Συνεχίζει την έντονη δραστηριότητά του ο Κτηνοτροφικός Σύλλογος Περιφέρειας Αττικής «Άγιος Γεώργιος» με την προγραμματισμένη συμμετοχή του στην τριπλή έκθεση για τα ζωικά προϊόντα «MEAT-DAIRY-FROZEN», 10, 11 & 12 Νοε 2018, στο stand B11-A12, στην αίθουσα 3, στο αεροδρόμιο Σπάτων, Αττικής, κάθε ημέρα από τι 10.00 το πρωί, μέχρι τις 8.00 το βράδυ.

Οι τεχνικές οδηγίες του 36ου Αυθεντικού Μαραθωνίου - Make sure you read ALL the important information for the 36th AUTHENTIC MARATHON!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΙΣ ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΤΟΥ 36ου ΑΥΘΕΝΤΙΚΟΥ ΜΑΡΑΘΩΝΙΟΥ
Μετράτε αντίστροφα για τη μεγάλη μέρα της Κυριακής 11ης Νοεμβρίου;

Τρίτη 30 Οκτωβρίου 2018

Προσφορά εργασίας!

                                              Τηλ. επικοινωνίας: 6982 305 948

Παναγιώτης Κυπαρίσσης: Η Πιερία έχει πολύ ταλέντο - Τα παιδιά έχουν μπεί στο νόημα του ποδοσφαίρου!

Με τον προπονητή της ομάδας Παίδων της ΕΠΣ Πιερίας μίλησε ο Μπάμπης Πείδης, για να παρουσιάσει την άποψη του Παναγιώτη Κυπαρίσση για τα νέα παιδιά που στελεχώνουν την ομάδα του.

Πίνδος Άνω Αγιάννη-Αναγέννηση Σβορώνου 1-2 Β' Πιερίας "Αναγεννησιακή Ανατροπή" VIRAL HD

AΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ!!!
Του δημοσιογράφου Νίκου Κολίτση (Metrosport.gr)
«Αναγεννησιακή ανατροπή» (2-1) πέτυχε η ομάδα του Σβορώνου στον Άνω Αγιάννη επί της τοπικής Πίνδου -στη νέα αποκλειστικότητα του Metrosport.gr-, με viral επετειακή, ελέω και 28ης Οκτωβρίου, επένδυση, για το πρωτάθλημα της Β’ κατηγορίας της ΕΠΣ Πιερίας, που εξελίσσεται συναρπαστικά, καιρού επιτρέποντος, μετά το πέρας και της 8ης αγωνιστικής.

ΕΠΣ Πιερίας - Διαιτησία: Ο Γιώργος Κουτσικανίδης βοηθός Γ΄Εθνικής!

Ανακοινώθηκαν πρίν λίγο απο την Κεντρική Επιτροπή Διαιτησίας οι τελευταίες προσθήκες.

ΠΙΕΡΙΚΟΣ: Δεν υπογράφει την παραίτηση του ο πρόεδρος - Κατέθεσε την δική του ο Κεραηλίδης!

Δυσάρεστες εξελίξεις προμηνύονται στα διοικητικά του Πιερικού και κατ΄επέκταση στον ιστορικό σύλλογο της Πιερίας. Ο Παναγιώτης Διακουμάκος δεν υπογράφει το έγγραφο της παραίτησης του, εμπαίζοντας τα υπόλοιπα μέλη του Δ.Σ. αλλά και τον φίλαθλο κόσμο της περιοχής μας.

ΕΠΣ Πιερίας - Τεχνική επιτροπή: Το πρόγραμμα των αγώνων των μικτών ομάδων

ΕΠΣ ΠΙΕΡΙΑΣ ΤΕΧΝΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΜΙΚΤΩΝ ΟΜΑΔΩΝ
Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Προεπιλογής Εθνικών Ομάδων της ΕΠΟ
Η Τεχνική Επιτροπή Μικτών Ομάδων σας καλωσορίζει στην δεύτερη συνέντευξη τύπου Μικτών Ομάδων της ΕΠΣ Πιερίας.

Υγειονομική κάλυψη από τη Διασωστική Ομάδα Πιερίας (Δ.Ο.Π.) στο τουρνουά ποδοσφαίρου υποδομών Ακαδημιών ΠΑΟΚ

 Το τριήμερο  26 έως  και 28 Οκτωβρίου διεξήχθη  τουρνουά ποδοσφαίρου ΠΑΟΚ.

ΠΙΕΡΙΚΟΣ - Ο Κωνσταντίνος Κουτσόγιαννος στις προπονήσεις της προεθνικής Εφήβων!

Ο Ομοσπονδιακός προπονητής Νανάς Στέφανος καλεί τους παρακάτω αθλητές σε συγκεντρωτική προπόνηση προ-εθνικής Εφήβων το Σάββατο, 03/11/2018 στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας αίθουσα 4 στις 09.45 (διάρκεια προπόνησης 10.00 - 11.45).

ΕΠΣ Πιερίας - Το πρόγραμμα της αυριανής 1ης αγωνιστικής για τις μικτές μας ομάδες

ΔΙΑΣ ΑΓΊΟΥ ΔΗΜΗΤΡΊΟΥ - ΕΛΠΙΣ ΑΝΔΡΟΜΑΧΗΣ 3-1 Κέρδισε η εμπειρία! (φωτο)

Σε ένα πολύ ωραίο αγωνιστικά απόγευμα η γηπεδούχος ομάδα του ΔΊΑ έκανε την Τρίτη συνεχόμενη νίκη της απέναντι στην νεανική ομάδα της Ανδρομαχης. Οι δύο ομάδες μπήκαν με πολύ όρεξη στον αγωνιστικό χώρο δημιουργόντας πολλές φάσεις και παίζοντας πολύ όμορφο ποδόσφαιρο, με την νεανική ομάδα της Ανδρομαχης να δείχνει πως διαθέτει ποιότητα και πως θα έχει σημαντικό ρόλο στο φετινό πρωτάθλημα.

ΠΙΕΡΙΔΕΣ ΜΟΥΣΕΣ: Αποκτά χαρακτήρα και δυναμική η ομάδα της Ακαδημίας

Η Ομάδα της Ακαδημίας των Πιερίδων Μουσών συμμετέχει στο πρωτάθλημα Υποδομών της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Πιερίας και εμπεδώνει την άποψη ότι και τα κορίτσια παίζουν καλό ποδόσφαιρο.

To "Φάουλ-Γκολ της χρονιάς" στο Ερασιτεχνικό! (Ν. Μυστρίδης-Θερμαϊκός Κορινού-Β' ΕΠΣ Πιερίας) VIRAL

AΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ!!!
Toυ Νίκου Κολίτση (Metrosport.gr)
Το «γκολ-φάουλ της χρονιάς», σημείωσε ο Νίκος Μυστρίδης (2 γκολ συνολικά), του πρωτοπόρου Θερμαϊκού Κορινού, σε μια εκτέλεση-ωδή…. στον ταχυδρόμο για το συστημένο γράμμα του, με την μπάλα να διαγράφει μία ασύλληπτη κυριολεκτικά τροχιά, με μοιρογνωμόνιο αρχιτέκτονα, που στάθηκε αδύνατο για τον αντίπαλο τερματοφύλακα, που εκτινάχθηκε εις μάτην, στον αγώνα της 7ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Β' κατηγορίας της ΕΠΣ Πιερίας, με τον ιστορικό Απόλλωνα Λιτοχώρου, λίγο κάτω από τον Όλυμπο! (τελικό σκορ Απόλλων Λιτοχώρου-Θερμαϊκός Κορινού 0-3)

ΕΚΚΙΝΗΣΗ στον Δήμο Κατερίνη!


Με τον Κώστα Κουκοδήμο!

Ο Κώστας Λαφατζής αύριο στο Β΄ΔΑΚ και το Αετός Καταλωνίων-Πιερικός

Ο Κώστας Λαφατζής ορίσθηκε να σφυρίξει στο αυριανό παιχνίδι κυπέλλου της ΕΠΣ Πιερίας ανάμεσα στον Αετό Καταλωνίων και τον Πιερικό, το οποίο ολοκληρώνει την 3η φάση της διοργάνωσης.

Αντιπροσωπεία του Πιερικού σήμερα στο metropolis 106.7 και την εκπομπή του Μπάμπη Πεΐδη (1 με 2 μ.μ.)

Η μεσημεριανές εκπομπές του Μπάμπη Πεΐδη στο metropolis 106.7 Πιερίας συνεχίζονται και σήμερα στην εκπομπή του, φιλοξενεί αντιπροσωπεία του Πιερικού με θέμα τα τελευταία γεγονότα στην ιστορική ομάδα της Πιερίας.

ΑΟΚ Αιγινιακός - ΓΑΣ Αλεξάνδρειας 54-61

Ο Αιγινιακός ηττήθηκε με 54-61 από την Αλεξάνδρεια, στο Δημοτικό Αθλητικό Κέντρο Αιγινίου, σε αγώνα για την 5η αγωνιστική της Α’ ΕΚΑΣΚΕΜ. Αμφίρροπο ήταν το ξεκίνημα του αγώνα, με την Αλεξάνδρεια να υπερτερεί στα σημεία να προηγείται στην ολοκλήρωσή του με 15-19.

ΑΡΗΣ Κοκ/τών - Λάζος Γκόλτσιος: Η ομάδα αδικείται κατ΄επανάληψη, παραιτούμε και δεν ανακαλώ!

Την απόφαση του να παρατηθεί και χωρίς να την ανακαλέσει πήρε ο πρόεδρος του Άρη Κοκκινοπλιτών, υποστηρίζοντας ότι η ομάδα του αδικείται επανειλημμένα κατά τη φετινή αγωνιστική περίοδο.

ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΕΙΑ 2018: Agenda 29 Οκτωβρίου έως 03 Νοεμβρίου

•31.10 ΤΕΤΑΡΤΗ - Ώρα 11:00 π.μ.: «Έλληνες αστροναύτες και διαστημικά ανάλογα σε ακραία περιβάλλοντα. Από τη Γη στο διάστημα μέσω.. Ανταρκτικής!» Ομιλητής Δρ. Ευάγγελος Καϊμακάμης. Πρόγραμμα "Αλληλεπιδράσεις… Astroschool"  (ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΔΗΜΟΥ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ_ΣΥΝΕΔΡΙΑΚΟ ΚΕΝΤΡΟ).

ΠΙΕΡΙΔΕΣ ΜΟΥΣΕΣ: Συνάντηση του Δ.Σ. με τον Βουλευτή και υποψήφιο Δήμαρχο Κώστα Κουκοδήμο.

Μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του Α.Ο.Γ. «Πιερίδες Μούσες» είχαν συνάντηση με τον βουλευτή και υποψήφιο Δήμαρχο Κατερίνης κ. Κώστα Κουκοδήμο. Τα θέματα που συζητήθηκαν ήταν η πορεία της Ομάδας, τα προβλήματα που αντιμετωπίζει με την έλλειψη διαθέσιμων αθλητικών υποδομών.

ΠΡΟΣΟΧΗ - Πρός ποδοσφαιριστές μικτής ομάδας ΕΠΣ Πιερίας

ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΕΣ ΝΑ ΠΑΡΑΔΩΣΟΥΝ ΜΙΑ ΜΙΚΡΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ, ΓΙΑ ΧΡΗΣΗ ΣΤΑ ΔΕΛΤΙΑ ΤΟΥΣ,ΣΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΗΣ ΕΠΣ ΠΙΕΡΙΑΣ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ 30-10-18

ΕΙΔΑΛΛΩΣ ΔΕΝ ΘΑ ΕΧΟΥΝΕ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΥΜΕΤΟΧΗΣ ΣΤΙΣ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΙΣ ΤΗΣ ΜΕΙΚΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ

Κώστας Παπαδόπουλος: Ευχαριστώ για τη συνεργασία!

Το δικό του ευχαριστήριο γνωστοποίησε ο Κώστας Παπαδόπουλος στην ομάδα του Δία Δίου, μετά την αποχώρηση του. Όπως έγραψε το Pieriasport χθές,οι δυο πλευρές έλυσαν την μεταξύ τους συνεργασία, μετά την παραίτηση του νεαρού τεχνικού.

ΕΠΣ ΠΙΕΡΙΑΣ - Μικτές ομάδες: Η συνέντευξη τύπου πρίν τα παιχνίδια με την ΕΠΣ Ημαθίας! (βίντεο)

Συνέντευξη τύπου έδωσαν οι προπονητές των μικτών ομάδων Παίδων και Νέων της ΕΠΣ Πιερίας, μαζί με τους εκπροσώπους των ποδοσφαιριστών, πρίν απο τα παιχνίδια της Τετάρτης με τις αντίστοιχες ομάδες της ΕΠΣ Ημαθίας, στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος προεπιλογής εθνικών ομάδων.

Δευτέρα 29 Οκτωβρίου 2018

Επιστροφή Άκη Τσουρέκα στον Δία Δίου!

Επιστροφή στην παλιά του ομάδα για τον έμπειρο ποδοσφαιριστή Άκη Τσουρέκα που απο τον Αχιλλέα Νεοκαισάρειας και τη Γ΄εθνική κατηγορία, γυρίζει στον Δία Δίου.

Δίας Δίου - Ευχαριστήριο στον Κώστα Παπαδόπουλο

Ευχαριστήριο για την μεταξύ τους συνεργασία γνωστοποίησε ο Δίας Δίου, που θέλησε να ευχηθεί συγχρόνως τον Κώστα Παπαδόπουλο καλή συνέχεια.

ΛΙΤΟΧΩΡΟ- Ματίνα Δεληβού: Τίποτα δεν είναι αδύνατον! (βίντεο)

Το όνομά μου είναι Mατίνα, είμαι 46 ετών, είμαι παντρεμένη, είμαι μητέρα τριών παιδιών, γιαγιά 2 εγγονών και επίσης έχω ένα σκυλί. Υποφέρω από μια σπάνια ασθένεια. Στην ηλικία των 40 ετών άρχισαν τα προβλήματα υγείας μου. Μετά από περίπου 5 χρόνια νοσηλείας και αμέτρητες ιατρικές εξετάσεις, διαπιστώθηκε η αιτία των προβλημάτων υγείας μου.

Πιερικός-Άθλος Ορεστιάδας 3-1 (φωτο)