Τρίτη 18 Δεκεμβρίου 2018

Pieria24 webTV - Ο Αθλητισμός της Πιερίας στους δέκτες σας!

Η νέα χρονιά αλλάζει τα τηλεοπτικά δεδομένα της αθλητικής Πιερίας (και όχι μόνο) με τη νέα διαδικτυακή τηλεόραση της περιοχής μας να ξεκινάει και επίσημα την λειτουργία της.

Σε συνεργασία με το Pieriasport, θα μπορούν σε εβδομαδιαία βάση να ενημερώνονται οι λάτρες όλων των αθλημάτων, με εκπομπές που θα προβάλλουν τόσο μέσω των συλλόγων, όσο και μέσω των αθλητών, των προπονητών, των παραγόντων, των διαιτητών και των φιλάθλων όλα τα νέα σε καθημερινό αλλά και αγωνιστικό επίπεδο.

Η εκκίνηση θα γίνει την ερχόμενη Πέμπτη το μεσημέρι στις πανέμορφες εγκαταστάσεις του Battlenet 3D επί της Τερζοπούλου 29 στην Κατερίνη, απ΄όπου θα βγαίνουν και οι εκπομπές της νέας web TV! Εκεί στην πρώτη εκπομπή και σε εορταστικούς τόνους, θα προσκληθούν άνθρωποι του αθλητισμού της Πιερίας, για να ευχηθούν τους υπεύθυνους του νέου εγχειρήματος αλλά και τον κόσμο για τις γιορτές τις οποίες διανύουμε! 

 Pieria24 webTV λοιπόν, με τη νέα τηλεόραση να προσφέρει στους φιλάθλους της περιοχής μας αυτό, που εδώ και καιρό λείπει!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου